- r.i.p.



jag hoppas att du mår bättre där uppe nu. nu kan du vara tillsammans med gammel morfar, morfar, trollet och de andra.
vi möts någon gång igen.

Puss / annelie
ochallasomhållerdigkär


- kärlek

Kräftan 22/6-22/7

En bra dag för kärlek och romantik i alla former. Väljer du att flirta kan spännande saker hända.

hoppas hoppas hoppas kvällen blir romantisk :P hehe
Sitter här i väntan på att min man ska komma hem från träningen, så ska va åka och handla lite mat :) så det blir nog en riktig mysig kväll :)


Puss / annelie



- jag måste få berätta

Var ute och gick förut.. så gick jag genom skogen, rådjursskogen, vid mig och såg nått stort djur.. självklart trodde jag att det var ett rådjur, men såg sedan att det var en stor hund. Jag såg ingen ägare till hunen och tänkte att det MÅSTE finnas en. Mycket riktigt, en sekund senare ser jag en ägare. Dom kommer imot mig och jag hoppas att hunder varken ska äta upp mig eller skälla på mig, eftersom den var STOR.
Efter dom ser jag att det springer en LITEN hund, av samma ras (tror jag). Den kanska var till fotknölarna på den större hunden, om man ska jämföra.
Den stora hunden och ägaren går förbi mig, eftersom den var kopplad och han höll i den hårt. Efter kommer då den lilla hunde, som tvärvänder och rusar TILLBAKA när den får se mig.
Ägaren sätter sig ner och lockar på den, medans jag, snäll och smart som jag är, också sätter mig ner för att locka på den. Den tassar förbi mig försiktigt, men nyfiken och hoppar upp i famnen på hans ägare.

Jag tyckte bara att det var så komiskt. Jag tror att den STORA hunden ska äta upp mig, medans den LILLA hunden tror att jags ak äta upp honom :P

Puss / annelie

- mys kväll

Kräftan 22/6-22/7

Du kommer inte riktigt överens med omgivningen men tisdagen blir ändå sensuell och kanske romantisk.

Men hallå, ska jag aldrig komma överens med min omgivning lr? Jag tycker att detta horoskop har stämt lite väl dåligt de senaste dagarna :S Men kvällen kan säkert bli sensuell och romantisk med Louise och Lisa :P HAHAH Vi ska iaf. ha mys hos älsk, äta god mat å kolla idol och maria wern :)

Har varit på sjukhuset hos min gammelmormor idag... det är hemskt att se henne. som jag har sagt flrut så tycker jag att det är bäst för hennes del att gå bort. hon lider, för att hon är såpass klar (har blivit sämre pga sjukdomen förstås).
Har ätit mammas goda vårrullar idag. och snart ska jag ta en kopp kaffe och kolla one tree hill :)

Puss / annelie


- deep talk

mix megapol, när du blandar nytt med det bästa från igår....
hmm.. tänk om livet ändå kunde vara så lätt. Vad har skett? vi har blivit vuxna..
livet har sina goda stunder, men ändå är allt så mycket svårare än det har varit.
det man trodde skulle vara i evighet, har bara försvunnit.. varje dag har man nya löften, som man tillslut upptäcker inte kommer att hålla. man borde nog vara sparsammare med sina löften, det är inte många man kan hålla.

fan vad jag låter deprimerad... det är jag inte, lite kasnke... men liksom man har ju sagt så mycket som inte alls existerar nu... satt bara å funderade lite över livet.. vad blir det med det igentligen?



Puss / annelie
wonder

- städning.se

Kräftan 22/6-22/7

Månen gör det lättare för dig att njuta av saker du tycker om, så passa på att skämma bort dig själv.

Asså vet inte om jag skämt bort mig själv idag... tränat med lisa, ätit med henne, myst och kollat på andra avenyn. Sen har jag även städat hos min älskling.. jag spenderar ju även mitt liv där, så jag har ju egen nytta av att det är rent och snyggt. + att jag anna och lisa ska laga mat och kolla tv där imorgon.
Jag förstår inte att det ska vara roligare att städa hos nån annan än sig själv. :S

Nu är jag hungrig, men jag tror att maten är klar... vi väntar bara på att mor ska komma hem. Och ikväll är det inget spec. på tv... outsiders handlar om nakenfisar, not so intressant faktiskt. Blir nog att gå en promenix istället.

Puss / annelie


- trevligt

Kräftan 22/6-22/7

Du behöver lugn och ro, och utrymme för egna tankar. Vissa respekterar kanske inte detta tillräckligt.

Hmmm... nja det tror jag inte stämmer.. eller så behöver jag de :/

Trevlig fika på stan med dem jag verkligen älskar :) Å vad det var skönt att träffas, bara sådär :) Ikväll ska jag umgås med anna... wiiiie.

Puss / annelie
ps. kollade nya irene huss igår, den var superbra.. å så gillar jag varg veum filmerna :)


- händ nått!

Kräftan 22/6-22/7

Du behöver stimulans på det intellektuella planet för att få en riktigt fin fredag. Unna dig själv det.

Ja fy fan vad jag behöver stimulans. Den här dagen har varigt hur seg som helst!!!! :( usch usch usch. Därför vill jag feta ikväll!!! Jag har exakt ingenting att skriva om! Blä för den här dagen, hoppas kvällen blir bättre med älsk!

Puss / annelie
overandout


- miss you

Kräftan 22/6-22/7

Något stör dig och när du ber en vän om råd får du ett som du verkligen inte vill ha. Ganska stressande.

Ja, jag kan ju säga att det är något som stör mig så förbannat mycket, jag har pratat med en vän om det... inga speciella råd har jag fått och det tror jag man inte kan få heller. Jag håller't för mig själv.

Today har jag vart på lite ärenden med mammi. Skulle egentligen ha bakat bröd från leila bakar boken, men så blev inte fallet. Kanske nån dag i helgen.
Åh, pratade just med min älskling, gud vad jag saknar honom!!! men imorgon kommer han hem.
Nu tappade jag inspiration......



Puss / annelie
pleaseleaveit


- en dag som alla andra

Kräftan 22/6-22/7

Du är retlig och det är lätt hänt att du tappar tålamodet med människorna runt dig. Särskilt på jobbet.

Nja, vet jag inte om det stämmer, visserligen har jag ringt till, inte till jobbet men bemanningen, och fick halvpositiva svar.
Har vart ledig idag, men jag vill jobba mer, det var det samtalet gällde.
Lisa blev jag heller inte grinig på ;)

Jag inledde min dag med en promenad, sen frukost. Ska gå imorgon med förhoppningsvis.
Sen kom Lisa förbi en sväng, vi kollade lite bilder på min dator, för igår kollade vi på hennes dator, rhodos bilder <3 vill med utomlands. Ska spara så jag kan åka med min älskling i vår förhoppningsvis.
Åkte hem till älskling en sväng för att ta in post och diska lite.
16.10 var det one tree hill. i love it. har sett det många gånger men mysigt att krypa ner under en filt med en kopp kaffe och titta på de.
Sen kom mammi och pappi hem. å lollo med för den delen. Mamma gjorde kycklingwok, det är mumma de.
Kollade Idol och sen Maria Wern. Maria Wern, vilken succe :) looove <3

Ska snart krypa ner i sängen, utan älsk, mindre mys...

Puss / annelie


- blod

Ingen som vill följa med mig och lämna blod nån dag?

Puss / annelie

- loppis

Kräftan 22/6-22/7

En fin måndag om du vågar gå din egen väg. En riktigt misslyckad dag om du istället följer andra.

Ja, vad ska man säga... jag har både följt andra och mig själv idag. Åkte hem till lisa en sväng, efter att hon hade väckt mig.. men det gjorde inget. Vi hade faktiskt en väldigt trevlig stund tyckte jag.
Sen åkte jag hem, i hopp om att det fanns nått gott att äta. Det fanns det ju tyvärr inte, så imorgon blir det att handla nått gott, är faktiskt väldigt sugen på sallad! Farmor var även här när jag kom hem, så jag satt och pratade med henne om allt och ingenting.

Jag skulle vilja åka med henne på loppis nån dag. Jag skulle vilja köpa massa renoveringsobjekt att göra om. Inga avancerade saker men jag är väldigt sugen på att måla om stolar, vet inte var jag fått det irfån, men det skulle vara kul. Eller måla om tavelramar och sätta fina kort i. Kanske ska ta med mig anna på en promenad och ta några fina höst bilder.

Puss / annelie
höstautumnherbst



- sjuk

den här helgen känns det inte som man gjort nått spec.. men det beror på att jag är sjuk. igår hade vi en liten kräftskiva som avslutades med att jag fick ont i min stomach. men det var jätte trevligt och gott innan :) tack för det tjejer <3 nu är jag väldigt rastlös och det är asajobbigt. orkar inte göra nånting :/ undrar vad det blir imorgon... orkar inte skriva mer, ska försöka hitta på nått annat.

Puss / annelie
godnatt