- skåne

Godkväll!
Har kommit hem från en bra helg i skåne. Skönt att komma ifrån lilla karlskoga och all stress. Vi åkte torsdag morgon och kom hem nu i eftermiddags. Solade lite, men inget bad dock. Va på flygplansmuseum och veteranbil utställning. Kollade film, spelade spel och åt massa gott! För M's del blev det lite shopping också. Tack farmor & farfar <3
Esther blev glad när vi kom hem idag :) Nu är hon av med struten och hon har äntligen fått gått ut igen. Hennes sår på magen har läkt bra verkar det som så jag är nöjd!
Nu till veckan börjar skolan igen. Eller jag har ju läst en sommarkurs också.. jag har en studieenhet kvar som ska bli klar den här veckan. Sen är den finito, den har överförväntan gett fina resultat! GLAD! :D Nu i veckan börjar jag den allra sista kursen, "Sjukvård. omvårdnad".
 
Klickade hem den här idag :) Endast 271 kr :)
 
Puss / annelie
 

- helg

Hopp då har snart en till helg gått! Har haft en jättebra helg iaf.
I fredags var jag och Lisa och shoppade i Marieberg. Köpte ett par svarta byxor och en blus från only, två toppar från veromoda, ett halsband från gina och en sjal som man kan ha när höstmörkret faller.
På kvällen blev det avskedskalas för Madde eftersom hon åker till USA i ett halvår för att plugga. Här är hennes blogg om ni vill följa henne: http://madelenesflorida.blogg.se


Bilden är tagen på Gastro. Snodde den från Madde's blogg!

Lördagen startade vi med att hjälpa mor & far att flytta grejer från deras hus till lägenheten. Känns sorgligt att de ska flytta från huset där jag har växt upp... men så är det!
Sen till vi upp på en fika till Martins föräldrar.
På kvällen firade vi Martins farmor på strandkanten. Efter det blev det Gastro en sväng! :)

Idag har jag pluggat lite.. och Martin har fixat med bilen. Sen åkte vi upp en sväng till Stinavägen för att hälsa på Musse som blivit så stor, även Ida-Marie och Christoffer såklart.



Snart blire bio med ovannämda! Snabba cash 2 :)

Puss / annelie

- opererad



Nu är den sista kissen också borta. Det är minst sagt lungt här nu! Esther har kastrerats idag så inga mer kissebebisar för hennes del! Nu är hon groggy och instängd i badrummet, för att hon ska ha nära till lådan. Men inatt får hon nog vara i sovrummet med mig.
Om en halvtimma kommer härliga brudar och käkar lite mat. Det blir mysfaktor +.

Får kanske bli den lila jackan då :) ska fundera på saken:)

Puss / annelie


- regn

I allt detta regnväder har jag blivit sugen att köpa en rejäl regnjacka! :) Vilken färg är finast? Gillar ni modellen? Tips på några mer fina tack! :)





Puss / annelie

- bad

uppdaterar väldigt dåligt här. Kommer inte in på blogg.se via mobilen :/
på återssende!