- utmaning

Jag har blivit utmanad av Amanda


Reglerna lyder följande:

Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dem.
Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn!
Alla svar måste vara riktiga.
Om personen som utmanade dig har samma bokstav som du får du inte ge samma svar som han/hon gjort.
Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar (förutom på fråga 1)



LYCKA TILL!

1. Vad heter du? Annelie
2. Ett ord på fyra bokstäver: Amma
3. Flicknamn: Amanda
4. Pojknamn: Alfons
5. Yrke: Artist
6. Färg: Ametist (en nyans av lila)
7. Klädesplagg: Axelbandslinne
8. Mat: Asiatiskt
9. Sak i badrummet: Ansiktsrengöring
10. Plats/stad: Andorra
11. En orsak att vara sen: Ansträngningsastma
12. Något man skriker: Aaa
13. Film: A lot like love
14. Något man dricker? Aqua
15. Band: Attack
16. Djur: Anakonda
17. Gatunamn: Aprikosvägen
18. Bil: Alfa Romeo, Italien
19. Sång: Alla flickor utom jag
20. Hobby: Akustisk gitarr

jag utmanar:
Alexandra
Jenny
Linda
Sofia
Sarah & Veronica

Puss / annelie

- fredagskväll

Sitter man och bloggar en fredag kväll, då kan man inte ha det överdrivet roligt. Närrå, men kände inte för något flängande och farande direkt. Skönt att sitta hemma i mysisbyxor och kolla tv och dator. Kolla idol förut och käkade god mat med martin, nu är han hos kompis. Idol är verkligen ett av de bästa program jag vet, det är på riktigt liksom, inge fejk. Vissa är så jädra bra och man undrar varför de inte har blivt upptäckta liiite tidigare, vissa är ju lite mindre bra då :P Nog om tv.

Idag har jag och martin besökt karlstad och bergvik. Han lämnade in sin dator och så tog vi en sväng i alla affärer. Det har kommit in så fina höstkläder, bland det roligaste är mössa/vantar/halsduk, enligt mig. Så tittade jag på lite höststölvar också, men vet inte riktigt vad jag vill ha än. Det jag inhandlade var bara detta armband från JC.



Jag har blivit kär i lila tror jag. Love it :)

Jag har även hunnit med att träna lite, pump. Alex och jag har bokat in en massa, då menar jag en MASSA, pass framöver. Nu ska vi bli riktigt fitta, tänkte jag skriva. men ni fattar :P Janne undrade om han skulle känna igen oss vid jul! haha

Kollade in de här ringarna på
http://nydesigns.blogg.se/.


De är ju skit söta. Kul om man kunde få en sådan av någon man är älskad av ;)

Puss / annelie
loveisallaround


- today

I morgon kommer min man hem!! Det ska bli så skönt att träffa honom, men innan dess blir det bio med Jenny och Fia. Beck!

Nu blire promend med Jenny, lunch med Sarah och ikväll träning. Där imellan blire nog lite matte skulle jag tro.

Puss / annelie

- TV

På söndag kommer jag att sitta bänkad framför tv:n. 18.05 på 5:an är det "one tree hill", säsong 6 avsnitt 20!
Och klockan 21.00 på 4:an är det "Komisarien och havet - den du inte ser". som grundar sig på Mari Jungstedts roman. Den har jag läst och den är gör bra. Älskar kriminalserier :)

Längtar!

Ska även se Beck på bio med Fien och Jenny. Myys!

Ska fila på mitt CV, sen käka, sen umgås med alex och sen pump!

Puss / annelie


- frukost tips


Mina vänner, detta knäckebröd är gör gott. Nått ni måste testa. Perfa till frullen.

Puss / annelie


- lammfärskorvar med ajvar relish

Godagens. Har ont i kroppen efter pumpen igår, men trots det har det varit mycket cyklande hit och dit. Först ner till stan 10.30, på ett möte, till martin diska lite och ta in posten, hem. Plugga matte, laga mat, plugga matte. Cykla till komvux, cykla hem. Och gissa? just det. PLUGGA MATTE! Men nu fan ska det bli nått bra utav det här.

Nu tänkte jag lägga in ett recept på Lammfärskorvar med ajvar relish, jätte gott!

För fyra personer:

- 500 g lamm- eller blandfärs
- 1 ägg
- 2-3 msk ajvar relish
- 2 msk honung
- 1 tsk salt
- 2 krm svartpeppar
smör och olja att steka i

Rör ihop köttfärsen med ägget, ajvar relish, honung, salt och svartpeppar.
Forma till små korvar.
Stek dem runt om i en het panna med smör och olja i 5-6 min.
Servera gärna med Kyftpotatis.



Mumma!

Puss / annelie

- Idol

Åh pumpen var underbar! skönt att vara på banan igen!

Idol, är det inte för bra? Nej då men är mysigt att kolla på idol, speciellt fredagsfinalerna. Man känner riktigt att hösten har kommit.

Puss / annelie

okej anna, jag ogillar norge, MKT!

- träning

Åh vad det är skönt att vara igång med träningen. Det är det där med att börja som är lite svårt. Men känner att jag inte riktigt vågar köra stenhårt, eftersom jag inte är riktigt 100 frisk än. Men vi kör lite styrka bara. Igår körde jag och Alexandra i gymmet. Asgött var det eftersom det var så längesen. Idag tänkte vi köra pump, så jädra skönt. Alex och jag var nere på stan idag och jag inhandlade lite träningsgrejer, det gör att man blir ännu mer taggad. hehe


en sporttopp från hm, och ett träningslinne också från hm.


en träningsväska från team sportia, av märket DAKINE.

Nu ska jag sätta mig och plugga matte. Kul, INTE!

Puss / annelie

- kärleken

Ibland är det världens jobbigaste att ha den man älskar såå långt borta! Jag hatar norge, vill inte att det ska finnas!

Godnatt
/ annelie

- skogens skatt

Hur goda är inte dessa från Wasa??? Idag kom min mormor med en hel kartong med massa sådana med kantareller i. De hade sålt ut på oxhälga. Gör gött! Tack mormor :)



Puss / annelie


- framtid

Jag undrade vad jag hade gett mig in på när jag satt mig i mattesalen, bland polynom, funktioner och derivata. Jag upptäckte till min förvåning att jag ska behöva läsa mattekursen snabbare för att få med mitt slutbetyg i min högskolesökning. Men eftersom jag inte har så mycket annat för mig så gör jag det + att jag blir av med den snabbare. Förhoppningsvis!
sen är det en till viktig sak som står på schemat framöver. Träning! Jag har sagt att jag ska börja träna, jag vet inte hur länge, och när jag skulle börja i söndags så vart jag sjuk. Men är nu på bättringsvägen och slår nog till med ett 3 månaderskort på söndag.
Idag är det torsdag och det betyder att min älskling kommer hem. Han är redan hemma, för han sitter här brevid. Vi ska snart åka och handla tacos för kvällen. Enkelt och gott!



Anna, vad sägs om att jag kommer och hälsar på er nästa helg?

Puss / annelie
myzoulfeelfine


- plan C

Hej allesammans.
Idag mår jag lite bättre med tanke på min förkylning, den har blivit bättre. Sen har jag fixat en del grejer idag. Varit på komvux och sökt Ma C eftersom jag inte hade så bra betyg i det innan. tänkte kanske att det skulle vara bra att läsa upp de. Hon på expedition sa att hon trodde att det var fullt... så jag gick därifrån med inte allt för höga förhoppningar.
Jag begav mig till af för att skriva in mig, eftersom jag trodde jag var urskriven i och med mitt sommarjobb. Det var jag väl, halft kan man säga. Men jag skrev in mig i jobbgaranti, så man får lite lön för att söka jobb. Jag frågade extra där om man fick vara kvar i jobbgarantin när man pluggade...eftersom jag har sökt undersköteska på distans. Och det får man ej! men men kommer jag in på undersköterska på distans får man ju iaf. bidrag.
När jag kommer hem ringer de från komvux och säger att jag kom in på Ma C kursen. WIIE! Inte för att Ma är så kul, men är sugen på att läsa upp de iaf.
Frågan är nu om jag får vara kvar i jobbgarantin om jag läser en kurs. Jag hoppas, för jag får inget bidrag för en kurs. Ska ringa dit och höra snart.

Men jag är iaf. glad att min plan hmmm C typ... funkade :P

Puss / annelie

- sitta-hemma-dagar

Värst vad man bloggar när man är sjuk då... finns inte så mycket annat att göra. Jag har skittråkigt här hemma... men vill knappt inte sticka ut näsan för att jag tror att jag inte ska bli frisk. Men idag är sista dagen jag sitter inne tror jag. Får nog bli stan en sväng imorgon, måste försöka hitta ett par byxor som jag kan ha på lördag, till mitt "coctail-linne" ;) om det nu finns sådana. Jenny ska ju ha coctail-tema på sitt partaj.

Jaha, å nu får det bli......one tree hill avsnitt tror jag. Och pimpla citronvatten, som om man blir friskare av det?

Puss / annelie