- nit

Det var skönt med en lite promenad... men mindre kul att det blev en nitlott jag böt till. Aja, bättre lycka nästa gång! :D
Gud va skönt att det börjar bli höst, jag tycker att det är mycket mysigt, även om jag gillar sommaren. Älskar när man får köpa lite nya höstkläder, ligga inne och mysa och se hur trädkronornas färg ändras. Men just nu regnar det och det gillar jag inte! sen hoppas jag på en fin lördag, fira jenny med dunder och brak, björn rosenström på borggården, roligare kan det inte bli.
Nån mer som ska på björnan? :)

Puss / annelie

- fika

Mycket tråkig dag, förutom när Lisa och Jenny var här och fikade då. Vi hade mycket att ta igen efter helgens bravader, eller rättare sagt helgernas bravader. Mycket kul att träffa Lisa, man uppskattar så mycket mer den lilla tid man har tillsammans när hon bor så långt borta. Klart att jag alltid har uppskattat våran tid tillsammans men nu gör man det ännu mer.
Annars har inte den här dagen varit så händelserik... inte kul att vara sjuker inte.

Funderar på att ta en stillsam promenad till konsum och byta in min vinst-trisslott :D

Puss / annelie


- weekend

Hopp, då var den här helgen snart över!
Fredagen bjöds det på kalas.. två till och med. Först var vi hos muttis kusier. Där bjöds det på mat och trevligt sällskap. Kul att träffa Linda som bor i London annars.
Sen skulle jag vidare på 19års kalas. Linda B har nämligen blivit ett år äldre. Det var hur kul som helst hos Linda, träffa glada vänner och glömma vardagen för en stund. Statt var väl lite mindre kul kan man säga. Pudlarna var väl inte det bästa jag har sett, men men...
Lördagen bjöd på kräftskiva i rosensjö. Det var också mycket trevligt, bara det att jag inte riktigt var i stämning, kände nog att jag började bli sjuk. Jag är fan alltid sjuk! usch, men då äre mer c-vitamin som gäller! Tack iaf. för en trevlig kväll :)
Söndag idag, det känns jädrigt tråkigt att vara sjuk! Har hämtat min cykel hos martin, suttit hemma och vunnit på triss såklart :) hehe 25 spänn, wow.
Vid halv 7 kommer det lite folk hit, för mamma ska ha cosmopharma-party. Vet om det stavas så men men.. det är smink, hud- och hårvårdsprodukter. Det blir spännande.
Lisen är ju hemma också, men det får bli att träffa henne imorgon, hoppas att jag känner mig bättre då!
Skulle ju börja träna idag med.. hur blev det med det? Fast man kan ju inte köpa träningskort när man är sjuk, det känns onödigt!

Puss / annelie

- depressed

Hittade dessa bilder och var tvungen att skratta!











Mina vänner <3

Antagningsbesked till undersköterskelinjen. Blev ej antagen.... men hoppas på min plan B nu!!!
SNÄLLA LÅT MIG!

Puss / annelie

- antagningsbesked

Hej vänner.
Är ute i trädgården med mamma och fixar lite. Har uppsikt på brevlådan HELA TIDEN, för jag väntar på ett antagningsbesked!!!!! Hoppas det kommer snart!!!!

Puss / annelie


- de närmaste

Fortfarande lite snuvig, men mycket bättre. Blir att gå till jobbet imorgon och köra de sista två dagarna.
Ikväll ska jag iaf. träffa lisa. Nån mer som vill vara med kanske? Hör av er!

Och imorgon blire att käka på jack med sarah alex och sanna. Kommer bli hur mysigt som helst. Längesen jag träffade dem.

Lördag blire kräftskiva hos jenny. Kommer också bli jätte kul. Sista kvällen med lisa kan man säga innan hon drar. Usch kommer sakna henne. Men vi har sagt att vi ska hälsa på varandra ofta!

Nu ska jag försöka hitta på nått vettigt att göra!

Puss / annelie
missmymartin


- booring

Vad ska man hitta på när man är sjuk. Skulle vara väldigt nödvändigt att städa lägenheten, men det är nog inte bra att göra när man är sjuk. Man måste ta det lungt så man blir frisk lite fortare, hatar att vara sjuk. Men ska väl sitta vid datorn en stund, sen blire väl å kolla tv. Äta glass kanske, är nog bra för halsen.

Puss / annelie

- sjuk

Kära vänner och bekanta, jag har gått och blivit sjuk. Ont i halsen, bara ont i halsen. Men det är inte halsfluss, det känner jag, för jag kan stå ut, men det kanske är början på en fluss. Aja, har ingen pojkvän att smitta ner för han är i norge, lite väl länge denna gång. Men desto roligare när han kommer hem.
Sista jobb veckan på schema. och ska vara ledig imorgon för att jag är sjuk, jobbade i helgen och kände att jag inte ska anstränga halsen så mycket mer. Hoppas jag blir bättre i slutet av veckan iaf, för då vankas det kräftskiva med nära och kära :)

hoppsnopp
Puss / annelie

- vardag, igen

Då var det vardag igen. De flesta har börjat jobba igen efter sina semestrar och det känns som om sommaren var över. Det känns nästan lite skönt att inte ha någon semester överhuvetaget. Min älskling började med jobba idag och det är alltid lika jobbigt när han ska länma sverige! Jag fick jobba till 16 idag, skulle egentligen gått till 13.30, jättebra å få lite extra i kassan. Så har jag kollat lite resor, är sugen på å ta en med min älskling, snarast! Men vet inte vart det är mysigt att åka. Är faktiskt väldigt sugen på egypten, ser så vackert ut. Aja, det återstår att se.
Var ute och gick med alex vid 20. Vi gick i aggerudsspåret och pratade lite om hennes resa till turkiet. Får surfa vidare på resor imorgon. Nu ska jag kolla färdigt beck, sen sussa för imorgon börjar jag 07.00! :(

Puss / annelie