- hmm

How wonderful life is...!



- flummigt

sitter i skolan och ska plugga egentligen, men flummar runt ist. alla är så inne i napa så det är sjukt, nästa vecka åker vi, helt ofattbart! 3 arbeten + ett matteprov ifrån, och det känns jättelångt! men nu ska jag inte skriva så mkt mer för jag har viktigare saker för mig.

Puss / annelie
i can´t feel you

- trötter

Godkväll!
Idag har jag hunnit med mycket må jag säga... det viktigaste är plugg, å det har jag dock inte hunnit med idag... men kan plugga hela dagen imorgon, för då är jag ledig... har bara matte vid 14.40.

Dagen började med att jag var väldigt trött :( vaknade upp i älsks säng, men alone :( Ställde om klockan 20 min, hahha, usch det är jobbigt att vara så trött :(
Sen cyklade jag iväg mot skolan, och matten :( jobbig lektion, genomgång på matteprovet.
Sen hade vi gympa :) det var roligare.. lite iaf. Vi spelade baseboll och det var jätte kul.. mindre kul var att fia kastade en boll i mitt huvud, men det gjorde inte så int som jag trodde... fast det kändes må jag säga!
Sen var det matdags... oxhjärpar... hmmm... ganska gott...
Svenska, dikter. usch fy å blä... fast va lite mysstund ändå...
Socialkunskapen flöt på... å sen var skolan slut :)

Då fick jag ringa vårdcentralen, för jag tror jag har gått och fått urinvägsinfektion :( då fick jag en telefontid 14.50.
Då ringde jag farmor.. hon och farfar skulle möta mig på stan för att kolla ut studentpresent. en ring, jättefin :)
Sen kollade vi runt i nåra affärer och jag fick en kuvertväska av henne med :) Efter det gick vi till kulan och åt bakpotatis :P mumms.
Sen var det dags för att gå till tandläkaren. jag skulle vara där 15.30, då hade fortfarande inte vårdcentralen ringt... sen när jag var påväg hem ringde dom. Jag ska dit imorgon, å så hade jag gått och hållt mig i onödan... men men.


sen  när jag var hemma. strök jag en massa kläder och städade mitt rum :P sen gick jag ut och gick i en timma :) det var asaskönt.. ska gå imorgon också. Nu SKA fläskis bort ! hahah.  Imorgon är jag ledig :) men har plugg :(


Snart ska jag nog gå å sova.. för jag är trötter...
godnatt allahoppa!

Puss / annelie
lovemartin <3