- starre

Jahopp, igår var det utgång. Jag, lisa, kristin och sofie var hemma i martins lägenhet och satt å pimplade å hade trevligt, en lång stund framför spegeln med :P Sen bar det iväg till maja, så satt vi där en sväng. Även där en lång och trevlig stund framför spegeln.
På statt var det som vanligt kan man konstatera :P Efter viking hittade jag ett ragg som jag följde med hem, nämligen madde :) ehhe min mors kusin. det var trevligt. Så fick jag även ett telefonsamtal från min man <3 han mådde bra, bra då slapp jag vara orolig för honom. Så ringde han när han hade kommit hem också, det var bra älsk.

Idag har det verkligen varit en slappardag! blev inte så många timmars sömn inatt.
Sen ska jag titta på wallander, kommer säkert somna. gött de ;)

Puss / annelie
kooomheeem

- bekymmer :P

Jobbat onsdag, torsdag fredag :) det artar sig. Idag blire lite party antar jag:) har inte varit ute på asalänge... kul å träffa litte fölk. Men jag vill ner till stan.. nån som vill fölla med? Nej men jag tror att jag ska gå till älsk och ta in posten å sen till badhuset å sola lite :P det får jag nog spika.. sen ska jag väl mest vänta på att lisa ska komma hem.

Puss / annelie
saknarhandendär

- vilket dunder inlägg!

Idag har jag jobbat! :) Imorgon ska jag baka pepparkakor hos min kära gammelfarmor :) Och min älskling kommer INTE hem :( men de går bra. Blir nog träning imöra iaf. gött! :)

Nej hej på er, som micke p hade sagt.

Puss / annelie

- skor

Idag har det skett massa roliga saker :)
Mamma å jag åkte till ceved för att kolla på aerobicskor åt mig :) Hittade ett par jätte fina :)
Sen bar det av ner till stan, där inhandlade jag ett par svarta gamla godingar. :)
Åkte hem och åt och därefter fick jag ett väldigt trevligt samtal från bemanningen, jobba onsdag kväll! underbart :)
Och sedan en promenad med lisa och casper, i mina nya skor såklart ;)
Det här samanfattade jag väldigt kort märkte jag, jag tror det blir så när man vill berätta allt på en gång :P
Jag tänkte på nått speciellt förut idag, men jag har glömt bort vad det var, annars hade jag tagit upp det här.
Nu ska jag nog kolla ett snitt andra <3 hehe

Puss / annelie


    






- helgen

Jag kan sammanfatta min helg med ett enda ord. JOBB! Det är mycket bra för min plånbok men mindre bra för mitt förhållande. ahha nej men jag hade hoppats att få spendera helgen med min älskade eftersom han är borta i hela 11 dagar :( Jag saknar honom redan idag, bara för att jag vet att han ska vara borta så länge. Men men, sånt får man ta.
Tillbaka till helgens början.... jag vill faktiskt börja den på torsdag morgon :) Då åkte jag och hämtade upp min vän sarah, för att sedan åka vidare mot örebro :) Först ett besök på underbara marieberg :) Hittade en kjol som jag letat efter, jag vet inte hur läng. till det en raffig t-shirt ;) Det var verkligen ett kap vill jag lova. sen bar det vidare åt ikea, eller ica som jag sa :P Det var inte direkt kapande :P eller om man tänker efter så var det det, men inte för min plånbok direkt :P Nej men man behöver sånna dagar då man bara kan handla å inte tänka på plånboken. Som jag verkligen inte gjorde, sorry sarah :P Men fick med min nyttiga sajer därifrån.
Sen åkte vi hemåt, och sarah skulle till vårdcentralen som var stängt, 5 min innan det skulle stänga!!! haha
Sen fick jag äntligen träffa min man som kom hem från jobbe. Mys.

Fredag var en avkopplande dag, och på eftermiddan så ringer det från bemanningen och frågar om jag kan jobba. Det kan jag ju, naturligtvis :) 7-21 lördag, 8-17 söndag. helgen ändrades från några avkopplingsdagar med martin till ca 5 timmars avkoppling :( men jag är nöjd! :) ahah

Lördagen blev det ju jobb då, men på min lunch 13-16 var jag hemma hos älsk å åt.
Så tänkte jag ju åka till lisa efter jag kom hem vid 21, men dusch och sömn stod på schemat ist.

Söndag, upp kl 7, jobba, träna :) det är gött iaf.


Nu längtar jag till jul! :)

Puss / annelie


- Anna

Va på stan förut med mamma, hon släppte av mig hos martin och jag promenareda hem, i detta underbara väder! SNÖVÄDER :D Det var helt underbart och när jag gick där, förbi lassarettet och upp mot minelarvägen, så kom jag på hur mycket jag saknar min vän anna :(


älskar den här bilden :)

men nu måste jag skjutsa min syster och hennes kompisar till skolan.

Puss / annelie


- vattenspinning

Idag har jag varit ute å gått i regnet, hämtade min cykel på hårstudion där den har fått övernatta. Det kom sig så att jag fick skjuts av alexandras ägg till och hem från badhuset. Jag har nämligen provat på vattenspinning, dock ingen spinning men... haha de hann vi inte med. Gjorde en massa övningar i vattnet, det tog faktiskt på krafterna.
Just nu sitter jag och väntar på att sarah ska ringa så vi kan åka å träna :) laddar ner lite ny musik också som jag ska ladda podden med :)


old pic ;)

Puss / annelie
missmyman

- lycklig


ser ni lyckan i mina ögon? :)

- söndag

Idag åkte min älskling till norge. Och just nu sitter jag här och väntar på att åka och träna.. eller först å främst att mina päron kommer hem, för jag har inte gett pappa sin "present" än :P + att på kortet står det "ha en bra fars-dag" och snart är dagen över! ahahha men men. Har kollar lite one tree hill, ätit frukt och druckit kaffe :P

Igår åt vi en avskedsmiddag för anna, som har flyttat till norge :( får se om man kommer efter nån gång :)

Puss / annelie