- gös med dilltomater

4 st gösfiléer
1½ tsk salt
1 dl ströbröd
smör
250 g körsbärstomater
1½ dl hackad dill
2½ dl vispgrädde
 
Krydda fisken med hälften av saltet och vänd i ströbröd. Stek i smör i en panna ca 2 min på varje sida. Lägg i halverade tomater och dill i pannan. Krydda med resten av saltet. Häll på grädden. Koka under lock ca 5 min. KLART! :) Enkelt och gott!
 
 
Puss / annelie
 

- linköping

Då var jag hemma från min helg i Linköping. Åkte till Lisa i fredags.. hon mötte upp mig när jag kom vid 17. Åkte hem till Lisa och drack lite eftermiddagskaffe och sen hämtade vi upp Jessica och sen till Willys och handla mat som vi skulle ha under helgen. Fredagsmenyn bestod av club toast... tog en liten stund, men gott blev de! :) X-factor och Varg Veum spenderade vi kvällen med :)
Lördagmorgon var Lisa och jag uppe vid 9, åt god frukost och mös med ljus. Sen promenderade vi inte till stan. Köpte ett par träningsbyxor och en tröja. Lisa handla med träningsgrejer och lite mer. Nu jävlar!! :) På eftermiddan blev det kaffe, pretty little liars och sen en lång skön(förutom vissa skavsår) höstpromenad. Åt kycklingpaj och begav oss till bion.
Hypnotisören.. den var jättebra, kan verkligen rekomendera den. Ibland fick man hålla för ögat, men vi hade ju varandra :)
Idag försökte vi sova ut..men gick väl upp vid halv 10. Åt frukost och begav oss ut till köpcentret ikano. Handlade lite småsaker. Lunchade rester från gårdagen och bakade kokostoppar till fikat. Mycket nyttiga, no sugar ;)
Sen begav jag mig hemåt, 2 h i bil ensam, inte såå kul, men det går. Väl hemma tänkte jag att det var lika bra att starta den nya veckan. PUMP!! :)
Martin lagade mat när jag kom hem, underbart! Pluggat lite å såååklart kollat solsidan.
Nu blire nog snart sängen, för vecka är inte igång förren jag har varit i skolan. SUCK!
Godnatt <3
 
Puss / annelie