- utgång

Igår var vi hos linda.. det var asatrevligt :) Statt var faktiskt också kul :) orkar inte skriva så mkt nu.... ska städa upp lite här å sen gå promenad med anna! :D Baby är på match i öre och kommer hem ikväll.... då är det mys med honom innan han åker till norge.

Puss / annelie

- <3

åh, idag var jag och hälsade på min gammelmormor som inte mår allt för bra :( hon var jätte trött och hade värk,det är så jobbigt att se tycker jag... jag vill helst att hennes lidande ska ta slut.. det är hemskt att säga, men jag tror att hon kommer att må bättre där uppe.. och få träffa gammelmorfar också.

Puss / annelie


- hungry

Idag har jag städat mitt rum :) Asså min släkt kommer ikväll... för jag fyllde år, för längesen, men tiden har liksom inte kommit att ha kalas förns nu. Alla är ju borta på sommaren å så... Faktiskt dåligt planerat att föda i juli! ahhaa nej då, i like, men ändå :P
Annars idag har jag varit ute och gått.. först till badhuset, för att sola :) sen vandrade jag upp till stan för att möta anna, jag skulle handla lite på hm.. letade väska också, utan resultat ! :( Sen fortsatte anna sin färd mot sitt jobb och jag mot "Hårstudion". Jag skulle kolla ut färg :) eller :S , menade jag.
En sak jag skulle göra idag, som jag inte har gjort, var att baka havreflarn, ur min favvobok :)



dem får faktiskt gästerna vara utan :(

Nu ska jag gå ner och rulla tummarna tills de kommer, för jag hungrar ihjäl snart... mammi har gjort asgoda pajer :P

Puss / annelie

- shopping och tröst ätande

Idag åkte jag och sofia in till örebro för att  möta upp anna, som är så duktig att hon pluggar matte där! Vi skulle shoppa, och jag hade tänkt att bränna mitt kort :) men ack så fel jag hade.. blev bara ett linne, iofs. var det en av sakerna jag skulle ha, så jag är nöjd :) men ville ha så mkt mer ! :( haha så det fick bli at ta en fika innan vi åkte hem... imorgon blire mer shopping med anna i hope ;)
Nu ska jag gå ner och måla mina naglar med knallrosa nagellack, för jag har inget bättre för mig.. + att det är ett "misstroende-färg-nagellack", jag vill ha ett rött, vanlig röd färg liksom, men såfort jag ska prova det så är det rosa... finns det INGA VANLIGA RÖDA nagellack. Har du ett vanligt rött nagellack, märke och nr tack !!! :)

Puss / annelie
tröttförbannad

- brownie

På förmiddagen gick jag en promenad med anna, vi gick till badhuset, för jag skulle sola :P Jag funderar på att färga håret brunt... vet inte om jag ska färga mörkbrunt eller ljusbrunt... vad tkr ni? det ska inte finnas några blonda spår kvar bara. Funderar även på att spara ut till min vanliga hårfärg efter att jag har färgat det, antar att det syns mindre om håret är mörkt. men jag vet inte... gillar inte min vanliga hårfärg så jag kommer ändå färga om det när det växt ut säkert, men skulle vara kul :) Jaja, jag vill iaf. bli sneppet brunare om jag ska färga det, vill inte se likblek ut...
Efter promenaden kom jag hem och maten stod dukad på bordet, köttbullar och mos.
Sen var jag tvungen att ringa ett samtal till bemanningen, så jag får lite jobb framöver :P
Asså tänk, vi som tog studenten nu, nu har vi inget att falla tillbaka på, vi måste ha jobb, annars kan vi inte leva :O det är lite läskigt, men ändå skönt på nått sätt.
Ikväll ska anna och jag träna, svettis :) min favvo.
Imorgon kommer min man hem :) när jag har varit på möte ska vi åka mot sälen och måla om hans stuga :) helhelg med honom <3
Nästa helg röstar jag för fest! :)

Puss / annelie
imahappygirl


- home, not home

Nu är jag hemma igen , men inte min älskling! det jag saknat i aldeles för många dagar :(
efter en låång resa hem var jag ute och gick med anna, det var mkt trevligt... nu vill jag träffa alla mina andra kompisar med :) och lisa, du som sticker snart, vi måste ses innan. visst!? :) å sarah som jag inte fräffar så ofta, vi måste med ses !! :D
man tycker att det ska bli så jädra skönt att komma bort, men efter nån dag längtar man redan hem, konstigt :S
nu ska jag kila ner och sova snart, för då går det fortare tills min man kommer hem.
Saknar honom något fruktansvärt!!! :'(

Puss / annelie
missmissmiss

- auf deutsch, bitte!

jag har typ glömt bort all tyska, och imorgon ska vi åka dit...! hur ska det gå ? :O haha. Ser inte fram emot en låång bilresa dit ner.. fast lite skönt att komma dit :) men kommer sakna love här hemma!
Det är nämligen så att vi ska på bröllop där nere och idag fixade jag den sista biten på dagen-till-ära-outfiten. Jag och lisa var nere på stan å fikade.. mys :)



Idag var det sista dagen på jobbet, sorligt faktiskt. Jag hade bakat muffins, pollymuffins och hallonmuffins :)
När jag kommer hem från tyskland blir det möte på geo med alla vikarier :)

Men nu ska jag packa färdigt!

Puss / annelie
im gonna miss you