- H&M

Jag är super-duper-jätte-glad för jag har fått jobb på H&M, i Marieberg. =)

Puss / annelie

- nya pjucks



Dessa har jag inhandlat idag, kom på att tygskor börjar bli lite väl kallt!

Dåligt med kommentarer här, skärpning ;)

Puss / annelie

- underbart

Lördagskvällen var jättetrevlig :) Man man säga att kvällen började på davids för mig och Alex. Vi hoppade in i duschen vid halv 5, hoppade in hos martin och hämtade skor, in på salongen vid tio över 5, alex sprang hem och hämtade kläder. Vi fixa hår och smink och sedan begav vi oss mot Virre. Hon hade gjort världens godaste tacopaj, mumma :) Sen var det bara att umgås och ha trevligt heela kvällen. Alla tjejer som var där kan nog hålla med om att det var en lyckad kväll, förutom lite känslor då.

Frida, det var hur kul som helst att träffa dig lite mer än att bara säga ett snabbt hej. Man kan leva på minnen länge asså, det är det som gör en människa så speciell.
Två nya tjejer som jag inte träffat förut var där också, Lillan och Sirva, jättetrevligt :)
Sist men inte minst de "gamla vanliga" ;) Alex, Virre, Sarah, Madde, Fanny och Jennie, älskar er tjejer.
Ni är lycka <3

Kvällen fortsatte på statt. Robin Bengtsson WOW! haha nej men det var faktiskt riktigt roligt:) Rätt mycket folk var det också, kul. Kvällen avslutades på max, de har starka hamburgare, sen va jennie och jag hurtiga och gick hem, skönt att få i sig mycket frisk luft innan man intar sängläge. Och gissa jag hade tygskor i väskan! :)

"En äkta vän värmer dig med sin närvaro,
anförtror dig sina hemligheter,
och kommer ihåg dig i sina böner."

Puss / annelie


- 3



Är mycket sugen på den här telefonen, eftersom min nuvarande inte riktigt vill att jag ska höra den när den ringer och även inte höra den jag pratar med... gillar Sony Ericsson väldigt mycket så jag tror på denna!

Nu till min fråga. Det är ett abonemang hos 3 och har ingen som helst erfarenhet av det. Släng gärna in en kommentar om just 3. Tacktacktack :D

Puss / annelie

- kap

Hopp, då var man hemma från oslo och det är måndag. Dagen började med att jag besökte lasarettet, hoppade in på apoteket och skulle köpa ansiktsrengöring och ansiktskräm eftersom jag nästan har slut. Jag gick in och kollade och tyckte inte att min plånbok ville räcka till riktigt. men sen fick jag syn på ett erbjudande, på exakt den produkten jag skulle ha. Köp en ansiktskräm och få rengöringen på köpet! wiie tänkte jag. Dock fick jag för normal hy och skulle egentligen ha för blandat hy, men men man klagar inte när det är gratis :)


skithärliga produkter.

Matten va igång igen efter provet och jag fick G+ på provet, kanske till och med blir VG :)

Nu ska jag käka en varmmacka och lite äppelmos, sen kanske lite pluggande på högskoleprovet och vid 18 PUMP! :D

Puss / annelie

- regn

Okej det var INTE trevligt att gå ut, för det fullkommligt öser ner. Kaffe och one tree hill gäller nu!! :)



kaffi

Puss / annlie

- oslo

Hopp, då var man i storstaden. Kom fram igår vid 16.30 med bussen. Martin hämtade mig och vi handlade och gjorde tacos. Nu är han på jobbet och jag sitter i hans lilla lya. Tänkte att jag skulle gå ut lite, men det regnar. Är mycket sugen på kaffe, så kanske går en sväng och letar. Har ju trots allt paraply med mig.
När martin kommer hem vid 15.45 blir det nog att käka mc tror jag. Sen ska han skjutsa mig till Anna o co, för en trevlig kväll med tjejerna. Och tomorrow åker jag hem. Kanske ska kolla biljett så jag får någon! :P
Nej, dags att ta tag i dagen!

Puss / annelie