- sexparty

Igår var jag på sex-party, mycket intressant :P Träffa bertil & alla hans vänner. haha Jag hade verkligen en toppenkväll. Dock skulle jag jobba dagen efter, så jag fick ta det lite lungt. Nights. va väl sådär... gillar mest att dansa gärnet hemma hos någon ist. för att bli knuffad hit och dit. Men nångång kan man ju gå ut med :)

Idag jobbade jag som sagt. När jag åkte in var det jätte halt. En bil låg på taket i ett dike efter e18. Jag blir verkligen rädd. Även om man inte skadas, så tänk att rulla runt med bilen. Jag kommer verkligen åka försiktigt, idag tog det mig 45 att komma hem. Men den tiden ger jag det verkligen, vill inte ligga i diket.

Efter jobbet åkte jag hem till mor & far, Spelade lite wii med Lollo. Sen åt jag färsk larre där. Jättegott! Kollade "Ensam mamma söker" i like it. Mysigt program. Jag hade lite svårt att veta vilka de skulle välja och det visade sig att de också hade det. haha. Jag tyckte verkligen att Jimmie var rätt för Emma :) Även om jag fick nörda mig och kolla det på tv3play.

Nu ska jag göra mig en kopp glögg och kolla desperate :) Ledig i morgon, gött!

Puss / annelie

- Maria Wern

Ikväll har jag jobbat. Lungt som satan, men antar att det slår till i morgon. Det ska jag med göra! ;)
Så kom jag hem lagon till Maria Wern. Det är så himla bra. Följde första säsongen som hette; Främmande fågel. Den här heter; Stum sitter guden. Och verkar handla om den nordiska mytologin lr nått. Men det är jätte spännande :)



I morgon är jag ledig och då tänkte jag förbereda lite för julen. Ta fram lite julgrejer, men tomtarna får vänta ett tag till tror jag. Sen blire nog en promenad med Sarah, tvättning, handling och step :)

På återseende.
Puss / annelie

- Biggest Loser Sverige

Sååå underbart! De där tjockisarna är så jävla bra. Jag har suttit och tjutit flera gånger när jag kollat på detta program. Grattis till K-F och Rune. Heeeeeeeeeeelt otroligt. Eller hur Tess? ;)



Igår träffade jag mina kära vänninor över en lunch på som hemma! Jag saknar er mega mycket, så det var jätte kul att träffa er.

På kvällen blev det lite ljusparty hos Emelie, det var jätte mysigt. Längtar tills jag får mitt pepparkakeljus. Mums. På tal om papparkaka, kanske man ska baka nån dag. Och snart är det dags att börja jul-pynta också :)

Men nu ska jag kolla våra vänners liv! hejs!

Puss / annelie


- KappAhl

Har inte skrivit på länge. Lite på grund av att jag har installerat mig på det nya jobbet. Jag trivs jättebra :) Känns lite tråkigt bara att "börja om på nytt" när man väl kommit en bit. Men samtidigt jättekul att få arbeta i en annan butik och se skillnader och likheter.
skönt att få bli lite peppad igen, den senaste månaden har inte varit så rolig! :(

Kolla nyss på idol, stackars weisse. Han ville verkligen vara kvar, det syntes. Men han kommer vi nog se mer av. Jag gillade inte honom riktigt i början. Men att se hans tårar ikväll, fick mig att ångra det.

Fick bli feting mc efter jobbet idag, var jätte hungrig. Men det er mig ingen ångest eftersom kyckling sallad väntar i morgon :) Jobbar till 16. Efter det vet jag inte vad som händer.. är lite sugen på utgång.
Nån som ska ut? Äre nått spec i kga tro?

Puss / annelie

- <3



Ni fattas mig varje dag! (och ni andra med såklart!)

Puss / annelie
<3

- winter

Jahoop vad ska man då säga om denna dag.
Jag har varit på en liten intervju :) Mig hittar ni på KappAhl på torsdag.
Sen har jag fixat car-port till min bil. Kommer vara såå skönt att ha en snöfri och varm bil om mornarna när man ska börja åka in till örebro igen :)

På eftermiddan åkte jag hem till mor & far och packade ihop mina vinter kläder. Skor & jackor, insåg att det börjar bli riktigt kallt nu!
Efter det blev de ett pump-pass och sen helt spontant en McDonald's kväll hos Sarah, det kallar jag vardagslyx! ;)

Nu ska jag gå och lägga mig och läsa bok för en gång skull!



Denna serie med Mari Jungstedt kan jag verkligen rekomendera, för de som gillar kriminalare och spänning. Det här är den 7 boken i serien.

Puss / annelie

- open sun

Då har man kört ett step-pass och fått lite mat i magen. Älskar sånna kvällar :)
Sen är det väldigt mycket på TV på måndagar. Jag behöver ju inte se allt, men de lockar allt lite.

Biggest loser sverige, Hollywood-fruar, Kvinnors hemliga liv, Ung & bortskämd, Våra vänners liv, Böda camping, Pensionärsjävlar. Ja, det var nog allt.. haha

Sen vill jag tipsa alla brudar, även män såklart, som solar. Open sun i Loviselund har erbjudande. För varje hundralapp, får du dubbelt så mycket värde.

100 kr = 200 kr
200 kr = 400 kr
300 kr = 600 kr

osv. :) Asbra!

Nu ska jag fortsätta kolla på hollywood-fruarna.

Puss / annelie

- ljuuuuuuuuuus





Se så mysigt det blev med den nya väggljusstaken :)

Nu ska jag dricka kaffe med Elin :)

Puss / annelie

- härlig helg

Det här har varit en bra helg. Soliga dagar och massa mys med boyfriend!

Igår vart det lite party hos Linda. Det var mycket trevligt :)

Nu ska jag åka iväg och träna, sen ska martin laga chilli con carne åt oss. Mums!
Tänkte visa våran nyinköpta ljuslykta sen :)

Puss / annelie

- flower



Porslinsblommor är fina, men luktar inte gott!

Puss / Annelie

- gott



Efterrätt! :)

- fredagsmys

Godkväll everybody!

Martin och jag startade dagen med en promme till g.farmor på en kopp kaffe.
Sen spelade vi schack, och gissa vem som vann? ja inte var det jag iaf! :( Till spelandet blev det en satsumas, dom är såå himla goda. Den frukten kommer jag leva på hela vintern. De är väldigt nyttiga också, men dock inte så matiga.
Efter det blev det lite mat och sen pump!

En sväng till cheapy. Jag letar efter vita skruvar.. nån som har eller vet var det finns?
Ska skruva upp en såndär blomm-ranka som man kan hänga smyckan på. Den är vit och då blire nog finast med vita skruvar :)

Till kvällsmat gjorde jag club sandwich :) Iden kom faktiskt från Sarah, det är klart man kan göra egna club sandwich :) De blev iaf. jättegoda, med lite sting i kan man säga.
Till det idol såklart!



Puss / annelie

- provjobb

Jag vill verkligen slå ett slag för provjobb. Med betalning såklart. Det är bra för både arbetsgivare och "provjobbaren". Arbetsgivaren får se vad man går för och den som söker anställning får visa upp sina egenskaper och kunskaper på att mer omfattande sätt än enbart på en intervju. Arbetsgivaren hinner se dina brister, som man kan ändra på, och allt som du gör bra i själva arbetet.

JÄTTEBRA!
Jag är nöjd!