- robinson



Kollade robinson karibien och tycker att det verkar vara en bra säsong. Förra säsongen va så dyster med allt i träsket och så. Men det är inte långt kvar tills jag är där!! :D

Puss / annelie

- matte

Har nyss varit på komvux och fått min dom. Nu har jag G i matte C, känns skönt. Det som inte känns lika skönt att jag var snudd på VG. Han hade legat i natt och övervägt, men han kunde inte ge mig VG eftersom jag hade lite problem med "kursens huvudmoment" :/ Fler betygs steg tack!
Men jag är super nöjd med G, nu har jag ju inte IG längre iaf. :)

Nu ska jag åka iväg och jobba. :)

Puss / annelie

- one tree hill

Nån som har one tree hill säsong 6 avsnitt 23 och 24? Eller vet var jag kan hitta dem. Har sett när Peyton faller ner på golvet med en massa blod och grejer. Men jag måste se nästa avsnitt... vet inte vilken det är men.
Och jag vill inte veta vad som händer, här och nu, utan det vill jag gärna själv se TACK ;)



Puss / annelie


- jul

Jag börjar få julkänslor. Julen är viktig för mig, det är då alla nära och kära träffas, äter gott och mår allmänt bra. Julen kan dock vara ganska stressig och är snabbt över, men man får ta det som den kommer helt enkelt. Jag är redan sugen på att pynta och julbaka. Kanske är lite väl tidigt än, men nästa söndag är det faktiskt första advent!

Puss / annelie


- skola

Skönt att vara ledig idag från jobbet.. har inte gjort så mycket. Myst med pojki och pluggat matte. Mm nu äre ju så att jag har slutprov i min Ma C kurs på tisdag. Och sen jag börjat jobba har jag lagt det lite väl långt in på hyllan, så jag inte har nått matteboken riktigt. Ska bli skönt när det är över sen. I skolan sa jag alltid "nu skiter jag i det här, det får gå som det går" inte för att jag inte hade pluggat, det gjorde jag, men varje gång jag var klar med pluggningen sa jag så. Det har nog att göra med självförtroendet. Men jag hoppas iaf. att jag klarar matteprovet och sen är det klaaaaaart :D
Är dock lite osugen på att börja plugga på universitet, nu ska jag inte säga att jag ska göra det, för jag vet ju inte om jag kmr in än. Det får jag reda på i början av dec.

Ska nog äta lite glass sen och kolla heartbreak hotell, det blir en lång mattedag imorgon.

Puss / annelie


- älskade vänner

Åh, satt just och tänkte på mina kära vänner, de som jag inte ser så ofta. Jag saknar alla så grymt mycket! Jag är nog ganska dålig på och hålla kontakten, det är lite jobbigt. Nu när jag har jobbat så mycket så orkar jag inte höra av mig, nej jag glömmer nästan bort de helt, de finns inte i min värld. Sen kommer det stunder då jag känner otroligt stor ånger, eller vad ska man säga, besvikelse (kanske är ett exakt ord) över mig själv. När träffade jag J sensat t.ex. som bor i samma stad, ja närmare bestämt ca 500 meter ifrån! Jag har heller inte träffat L, som skaffat eget kryp-in, när tänkte jag hälsa på där egentligen? När skickade jag sms till L? Hallå jag knappar iväg en MASSA sms om dagen, men inte till henne och inte heller A eller S!
Det jag känner nu är bara att jag vill säga förlåt till alla mina kära, för idag är en såndär saknig dag!

Jenny och jag har planerat en eventuell Sälen-resa. Nån som vill med?? :D
Sen har vi också diskuterat en kryssning. Hur är intresset för det?

Puss / annelie

- gråt(t)

Depp..det här vädret muntrar inte upp mig!


- i.d. bare minerals

Skönt att vara ledig i helgen och bara ta det lungt. Ikväll blire att vara taxi åt mammiskusin så det blir att vara vaken länge och ingen alkohol. Undra vad man ska hitta på för att vara vaken..går nog inte att slå på en film och mysa med älsk, för då somnar nog jag. haha får se!
Annars idag har det varit ganska flängit, vakna åt frulle med älsk, diska, staden med alex och en lättare plånbok. Skulle ha köpt smink också, i.d. bare minerals tänkte jag men hudfixarn va stängt. Någon som provat, det verkar skitbra? Tack för tips :)




Har även tränat och lagat mat. Nu ska jag försöka hitta på nått.

Puss / annelie


- upptagen

Har just nu blivit en väldigt upptagen kvinna. Sorry för dålig update. Jobbet går jättebra, mycket bättre än vad jag trott. Tack alla som önskat mig grattis.

Imorgon blire träning med alex och madde i gymmet, kl 9!! :O Måste plugga lite matte också innan jobbet kl 15-22 lr längre, INVENTERING!

Puss / annelie
imhappysohappy