- valborg

Idag har jag haft en underbar dag :) Klockan 13 åkte jag ner till Hårstudion för att möta sarah och sanna, vi åkte bort till Mr James och mötte Virre och käkade en underbar lunch. Jag åt kebabrulle och de andra sallader, lite väl fetto! ahha men det var goddie. Sen åkte vi tillbaka till salongen och Sarah fixade mitt hår, nån centimetar kortare och nån nyans ljusare :) Love it! Nu känner jag mig vår fräch.

Ikväll har jag umgåtts med min vän Lisa. Vi har ätit varma mackor och suttit och tjatat om det mesta och de flesta. haha nej man riktigt trevligt hade vi det. Så käkade vi mina supergoda muffins som egenligen är maddes, mors kusin :) undra var receptet kmr ifrån från första början?!

Imorgon blire också en superduper bra dag :) 09.50 ska jag möta upp lisa och besöka staden :) undra om man ska unna sig nått nu när man fått lön eller om man ska spara(som alltid). Nått litet kan man väl få unna sig?
På kvällen blire iaf att unna sig grillad mat och vin :) Är bjudna till jenny och tror på en super trevlig kväll med nära och kära :)

På fredag blire sahara hotnights :) Ska också bli en super trevlig kväll :)

På återseende
Puss / annelie

- cykeltur

Idag körde jag core på t.lagret. det var nästan riktigt roligt.. Har ju bara kört de på davids förut och det var verkligen annorlunda. Nu är de ju säkert samma pass på davids, men det var aslängesen jag körde de. Det här passet var på 45 min, kmr inte ihåg om det var det på davids med eller om det var 60 min. Iaf. en ava anledningarna att vi bytte gym var för att passen inte riktigt passade med våra liv riktigt. I alla fall, det är vägen hem från gymmet som jag vill prata om. Men kan säga att det hände mkt skoj på den resan :)
1. Jag cyklar på vänster sida upp för grundläggarvägen, och ni som brukar åka där vet att det oftast är ganska trångt, med tanke på bilarna som står parkerade längs den, därför cyklade jag på VÄNSTER SIDA. Då möter jag en gubbe på samma sida. Jag vet inte om han är sur eller försöker vara kläm-check(hur nu det stavas) "Har vi börjat med vänster trafik?" Jag känner att jag bara vill slå honom. Visst, nu visste väl inte han att jag cyklade på den sidan för att det stod bilar på andra sidan, men jag blir så irri! Om han inte försökte vara rolig så kunde han ha hållit käften tkr jag. Vet inte varför jag brusar upp mig men BLÄÄÄÄÄÄÄÄ!
okej, vi går vidare till nr 2. Jag cyklar in vid dagiset "Hjärtansfröjd" på gångbanan och på baksidan av baggängenhusen. Där går det några ungar mitt på vägen, i kasnke 8 års åldern. En säger till mig "Vill du talla mig i röven?" NEJ TACK! :O vad äre för ord barnen använder. Talla? Nej, fyy!
3. Jag fortsätter och åker förbi stråhallen, fotbollsplanen där. Så ser jag carola, core instruktören på davids! HAHHA det var lite kul. Hon verkar så hetsig på nått sätt, rolig :P Va bara lite kul att jag såg henne.

Nu har jag fått skrivit av mig lite. Snart äre dags för sängen.

Puss / annelie

- träning

Känns inte som jag tränat på asalänge, men i själva verket så tränade jag ju faktiskt hela helgen.. benen! :P Idag stod BC och MRL på schemat, och det var kämpigt som bara den!
Och innan var jag ju faktiskt på prommenad med lisa, dock la vi på nåra gram, den lilla biten vi gick...till strandcafét och åt glass. Men kul och trevligt var det.
Puss vännen <3

snart sova dags, GÖTT! :)

Puss / annelie



- sälen

Sälen var underbart. Vi kom upp till sälen vid 22 torsdag kväll, käka lite chips och dipp och kolla tv. Men vi somnade rätt snart, eftersom martin jobbat konstant, och jag... jag... ja, jag är väldigt trött av mig!
Fredag morgon och vi vaknar vid 08.00 jätte pigga och vi är väl i baken vid 9.15 :) Vi växlar lite mellan tandådalen och hundfjället, men eftersom det inte finns tillräckligt med snä i transport liften får vi ta bilen.
Man kunde faktiskt åka de flesta backar, för det fanns snö, men på em vart det lite soppigt och tungt, men gick ändå rätt bra. Så är det ju alltid, vissa backar kan man åka och vissa inte...
Kvällen kollade vi på talang och åt kycklinggrytak, asagod :) så kompleterade vi med lite chips och dipp :)
Lördag morgon vaknar vi också med tuppen, helt underbart. Annars när man är i sälen orkar man inte gå upp utan ligger och drar sig till 10. Vi hade bestämt att vi skulle åka till trysil, 8 mil från sälen. Skit gött hela dagen, man kan säga att vi blev kräftor...! Massa backar, liftar å så, helt underbart.
på kvällen grillade vi fläskfilé och kollade robinson :)


Trysil


Trysil


Trysil


Min bränna! HAHA

Jag gillade min helg i sälen! :)
see ya

Puss / annelie

Ö & B

Hej hopp!
Idag har jag och Alexandra varit på VIP-kväll på Ö & B. Jag handlade för 250 och fick en massa nödvändiga saker för det :) Bla. köksgeråd, mammy. ahhaha. Hälsoartiklar, mamy IGEN! :O Jag säger såhär: Tvål, shampoo, Balsam, Tandkräm, body butter, ansiktspeeling, fotbadsbalja, spagettislev, marinadpensel, slickepott, provsticka, matlådor.. aa det var väl typ de.. mkt va ? :P Jag tror Ö & B kommer gå bra i kga, även skokanonen och elgiganten. Det är sånna affärer man inte skulle önska komma, men är väldigt bra å ha liksom. :)

Imorgon åker jag till sälen med Martin. Jag vet att det låter som en dum idé, men jag kan gärna ta det som en solsemester, ska blir skönt att komma bort från kga ett tag :) Adiooooooooooooooos

Puss / annelie

- Dominikanska republiken

Nu har vi bokat resa till mormors födelsedag, hela 60 år blir damen. och det ska firas med dunder och brak :)
Den 25 januari 2010 sitter vi, la familia, på planet  till dominikanska republiken, Costa Dorada. Kul att upptäcka en ny värdsdel som jag inte var i förut. Tror det tillhör nordamerika... Karibien, det låter underbart!
Som ni ser är det ju ett tag kvar och jag skulle vilja åka snarast möjligast nu helst! Ska kolla om man kan åka nånstan i början på juni med love :)

Här kommer några bilder på hotellet, Grand Oasis Marien :)














Är inte stranden gudomlig? :)

Puss / annelie


- grill?

"Män som hatar kvinnor", SKITBRA! och äntligen har jag sett den. Den var väldigt hemsk, men bra.

Nån som är sugen på grillkväll imöra?

Puss / annelie


- gött

Tog en springtur med älsk på nobellspåret iförmiddags... :) så jävla fresch ;)
Nu ska vi äta lite och sen blire bio, ÄNTLIGEN! :)

Puss / annelie

- härlig dag

Idag är det jätte fint väder ute, fast bara 10 grader tror jag. Men det duger gott och väl :) Ska plocka ihop lite grejer, cykla och handla, lämna allt hos martin.. sen tänkte jag åka ner till bibblan och låna en bok faktiskt. Mari Jungstedt - I denna stilla natt. Har precis läst den första boken i serien, "den du inte ser". det är alltså en serie deckare. SKITBRA! :) Hoppas det finns på bibblan nu. Sen ska jag vänta tills love kmr hem. Jiiipeiiie. Å ikväll blire att äte tacos med Sarah Alex Madde och Sanna :) Trevlans!

Puss / annelie

- musik

Är det meningen att man ska behöva ha gammal musik på Ipoden nu när man inte får ladda ner eller ska man behöva köpa låtar när man är arbetslös, jag fattar inte grejen! uschanemej!  Jag tänkte ladda på massa musik på Ipoden så jag kan ta en låååång skön promenad idag! men jag får väl ta de låtar jag glömt bort att de fanns och låtsas att de är nya :)
Undra om det är varmt ute.. ser varmt ut, men det kan allt luras.

Puss / annelie

- tankar

Ibland blir jag arg fast jag inte behöver det och då känns det så jävla jobbigt, det är bättre att behöva vara arg om man ändå är det!

oaa

- påsk

Statt var skitkul i lördags! :)
Igår var det mest en slappar dag. va hemma och åt hos älsklings mamma å pappa också.
Ikväll blire träning med sarah och käka tacos med love.

Puss / annelie

- helgen bara börjat, men är på topp!

Måste bara berätta om min underbara dag :)
vid 13 åkte jag och jessica "bakfull" allansson till marieberg. så illa var det inte men kunde inte hålla mig ifrån att skriva! Jag handlade skor, verkligen välbehövliga, ett par vita tyhskor, ett måste på våren/sommaren. jessica köpte också ett par skor, på skopunkten.. och jag böt mina som jag hade köpt för stora en annan gång! Jag köpte även ett par jeansleggings, verkligen sköna.... och såklart en tunika till dem :) Vi åt på bellini "the best resturant in marieB" ! Kycklingwook fick det bli och det smakade perfa. Tack jessica för en trevlig dagstur <3

Kom hem vid halv 6 tiden och ladda om för nästa möte med sarah. Åkte till konsum för att handla lite mat och började så småning om laga. Kolla lite tv och strök tvätt också, cred till mig!
Sarah kom vid 8 och vi åt kycklingfilé, potatisgratäng, tomat- och mozarellasallad, beasås och vitlöksbröd. MUMMA! :) Kollade "familyprogram" så ska det låta, men det är SKITBRA! sen singing bee... Där satt sarah och jag digga och sjöng i soffan :) Nu sitter jag med henne på jobbet, hotellet.

Sen ska jag åka hem och lägga mig och ladda inför morgondagen, kommer bli askul :) Sara har fyllt år och ska fira det på statt :) Men nu ska jag hålla sarah sällskap en stund så jag blir riktigt trött.. ska ju sova i mitt hus helt själv. Mor och far är i sälen och love är i göteborg.

Puss / annelie
kommerblikanon