- åååååååååååååh :(

åh, hela helgen förstörd! :(

- vår

Snälla, ge mig vår..  Lätta kläder, springa ut och in som ingenting, långa sköna promenader, solen som värmer i ryggen..så jävla underbart! man blir helt enkelt gladare då :)


old pic ;)

Puss / annelie

- träning

men hur kan jag ha sån jävla träningsverk då? :S

- fort fort

Åh, det är inte klokt vad helgerna går fort! men har haft en bra helg iaf, det är det som räknas. eller rättare sagt har hela veckan varit underbar.
Lisen har sovit hos mig, har haft myskvällar med girlsen och avslutningsvis en helg med love.
Igår va vi på strandkanten för att martins pappa har fyllt 50. Det var underbart god mat och allmänt mysigt. Inte ofta man gör sånt likosm. fast det är väl det som är det roliga, att man bara gör sånt ibland.
Och på dagen var martin och jag i örebro och hämtade hans syster som kom med tåget och gick lite på marieberg. Åh, man vill bara handla sig pank! men det tillåter inte budgeten.

Men nu ska jag lägga mig och mysa med love innan han åker, sen blire träning och beck ikväll :)
Puss / annelie


- alla <3 dag



mys på alla hjärtans dag, med kinamat, tårta och barnhemmet :)
puss på min man

- åh vilken härlig dag

Idag har det varit en riktig slappardag. Va hos martin på förmiddan, eller ja till typ halv 5. För då kom lisa och hämtade mig, så tog vi en tur till stan för att förbereda morgondagen :) eheh
Där träffade vi sofia och linda. Så i följde med dem in på paris, för de skulle käka. Jag och lisa skulle inte det, men efter en timma kom jag på att jag skulle ha kycklingbaguette. Hon skulle vara snäll och göra iordning en halv åt mig, men den kom aldrig :O haha hon hade glömt, och jag trodde att hon febrilt hade kämpat ihop den på en halvtimma. men det visade sig att hon hade glömt. men det kändes bättre än att hon hade stått med den där så länge liksom. Så jag fick en som var klar :P

Sen åkte jag med linda och sofia till kronis. vi skulle ha nått gått, men när vi kom dit insåg vi att vi inte var sugna.. köpte en chipspåse och ramlösa iaf. som gillades :P
Vi släppte av linda hos henne så hon kunde ta sin bil till mig, där våran kväll skulle spenderas, så hon kunde ta bilen till jobbet(statt) senare. Linda dyker upp och ber mig och fia att följa med och tanka, ifall vi skulle få BUTTA på :P hahah men när vi kommer fram vill inte tanklocket öppna sig! sofia försöker och vips så öppnas det! Linda stoppar i pengar, men att trycka på klar-knappen gick visst inte. och hon skulle inte få några pengar tillbaka om hon trycker på avbryt. sofia försöker och vips så funkar det att trycka på klar-knappen :) hon har att jesusfingrar den där kvinnan.

Sen fick vi finbesök :) av Madde, Jessica och Jenny :) Det var väldigt trevligt tjejer att träffa er! vart en tidig kväll, lite tråk, men vi får träffas lite oftare :D

Nu sitter jag hos martin, han är på bio i örebro. Får se vad jag ska pyssla med innan han dyker upp... Får nog kolla nån film.

Puss / annelie

- tavlor

idag har jag gjort om i mitt rum! :) haha nej men jag har satt in andra bilder i mina tavlor. Jag tycker att det är kul att pussla med sånt :) jag tycker bilderna är fina så jag vill visa dom för er! :)

jag har en trippertavla ni vet med bilder på rad, från IKEA, såklart ;) ahaha
så här ser den ut, om ni kan tänka er med ram runt ;)







sen har jag två ensilda ramar med dessa bilder i :)





min vägg är fin nu :)

Jag svarar på lite komments:
Jessica, du får jätte gärna fika med oss när du kan :) tisdagar kl halv 3 ;)
Anna, jag har betalat 350 kr för ett prov, just de PROV! å det tänker jag göra mitt allra bästa på :P så jag tror du får ta den 28 eller så får jag vara nykter å gå hem å lägga mig 21.00! ;) HAHA
Lisa, INTE UNDER 1.0! ;) HAHA Det blir å plugga hårt.

Puss / annelie


- tisdagsfika

Jag älskar das wetter :) Kan vintern vara finare än den är nu. Om det håller på så här får den gärna stanna ett tag :P Nej men våren längtas det allt efter :) När man kan gå lättklädd, inga tunga kläder å framför allt få solbrännan :)
Idag har jag fikat med lisa och fia på som hemma, det får nog bli våran tisdags-syssla :P Tisdagar är en dag mitt-i-veckan, som kan behövas piffas upp och få en höjdpunkt :) Fler kan gärna få ansluta? :)

Sen har jag faktiskt sökt två jobb i norge.. får se vart det leder, har planer på att söka fler iaf. När älsk är där skulle det vara så roligt att också jobba där, å anna såklart. Men sen hoppas jag ju även att jag kommer in på nån skola snart, vill gärna ha det klart så fort som möjligt eftersom det blir svårare när man ska ha familj och om man har flyttat hemifrån å så. Så högskoleprovet får det bli 28 mars. Så anna du får inte ha fest den 27! ;) hehe

Imorgon vill jag ta en morgonpromenad. Gå upp i tid, gå ut och sedan ta en dusch. Har varit allt för morron trött mån å tis :S även sön då! Så får det nog bli. Men nu ska jag lägga mig och läsa bok.



Puss / annelie



- Natti

Den här dagen har verkligen varit långdragen. Jag är trött efter gårdagens bravader så nu ska jag göra varm oboy och kolla beck! :) Puss på min älskling och för att jag redan saknar honom. Fyy.

Puss / annelie

- staden

Idag har jag varit på af. pga. jobbgaranti för ungdomar. Det lät lite jobbigt, men får se hur det går. Efter af. en tur på stan med fia & lisa, för att shoppa ny forre, ny mascara och ett RÖTT nagellack, har dock inte provat det, så får väl se om det verkligen är RÖTT nu!
Sen ett besök på "som hemma" eller inte. mysko namn.... men  men, det var väl fint där inne. :)
Fia slira när hon skulle släppa av mig hemma hos mig, det var kul :P trodde jag skulle få butta, men det gick ändå ;)
Byta om och fara till davids med sarah, Step :)
Nu är jag hemma och ska snart käka potatisgratäng och karré. Mums.


ni är underbara!

Idag äre töp och andra. wiiie
Puss / annelie


- hemma med halmen

Jahopp, då var man hemma från en underbar helg i sälen :) det var dock lite kallt för min smak :( -10 typ. Tur att det inte blåste, för då skulle det inte kunna gå å åka. Det var kallt nere i dalen.. men på toppen var det underbart.







snöpussar från mig :)