- onsdag, dan före skärtorsdagen

Godkväll mina kära.
Tack för låt-tipsena :)

Idag har jag jobbat, jag gillart(har varit ledig i 5 dagar). Sn gick jag en promme med fröken Bodini, mycket trevligt. Känns att det var länge sen jag gick en promme med en vän, det saknar jag. Och var ju ett + att det var Lisen, som jag inte ser så ofta.

Har ätit god kvällsmat med min man, torsk och äggsås. Kollat drömmen om italien och fikat. Nu sitter jag och funderar på om jag ska ut imorgon eller inte.. lutar åt inte, eftersom madde ringde och sa att förköp var slut. Pallar inte riktigt att stå där vid 21. Vill heller ha kul på förferren :) Slutar ju 20 med..

Linda, nu har jag tänt mitt partylite :) (sen kokosljuset höll på att brinna upp, shit va de stank)

Nu laddar jag för natten och en tidig uppgång med ärenden imorgon innan jobb.

Puss / annelie
nattinatti



- musik

Alla vänner & bekanta, nu äre så att jag ska försöka bränna en skiva till min bil.
Finns det någon som har förslag på låtar så släng in en kommentar tack :)
Gärna lite uppopade.

Puss / annelie


- damm

Ja, som min kära vän Alexandra sa så dammar det lite på min blogg just nu. Nej men jag har ju varit bortrest i helgen, till sälen, så det har inte blivit så mycket bloggande.

Fredgas åkte jag snowboard, och det gick väl sådär, har inte åkt på två år och jag va inte direkt en blixt innan heller så det gick lite kors och tvärs i början där. Familjebacken gick bra i hundfjällen, ni vet där det är lite flackt, men när branten kom så kunde jag inte riktigt lika bra. Jag tror att det är lite det där med mycket folk, jag är liksom rädd att krasha in i dem.
Lördagen regnade det som sen på kvällen övergick i snö. Så vi va och kollade i alla expensiva shoppar runt i kring, kollade film och bara tog det lungt. Söndag va Martin uppe med tuppen och fixa i köket innan vi skulle åka hem. Så åt vi frukost och städade färdigt. Sen tog vi några åk i backen, då med skidor för min del. Tacobuffe innan vi planterade våra arslen i bilsätena.

Idag har jag gjort en massa så jag inte har hunnit blogga direkt. Har fixat lite på min lediga dag, tvättat och varit hos sarah och blivit fin i håret. Nu väntar jag på att tvätten ska torka och sen åka hem till mor och far och äta mat, måla hjärtana, fylla i lite papper, bränan skiva till bilen och kolla tv.

Jag är mycket besviken på detta väder vi har, vill ju ha påsk och sol.

Puss / annelie

- kvälla

Godkväll!
Då är den här fixardagen över, jag gillar fixardagar. Dock kände jag att jag kanske skulle ha varit lite mer inomhus...men men.
5 tvättar blev det. Besök på Hallberg's med mammut. Hittade tapet till deras toa och kollade lite på tapeter till martins sovrum. Han har lovat att vi ska tapetsera om där i påsk :)
Började även grundmåla mina små förnsterhjärtan, som jag köpte INNAN jul... tur att man nångång kmr till skott. Kankse bjuder på bild när de är klara.
Ikväll äre svenska hollywoodfruarna på tv. me like. hahah
Nu ska jag ringa min älskling <3

Puss / annelie

- lunch

Nu har jag tagit ut tvätt nr 2 och lagt i 3:an.
Har varit på ÖB och handlat lite bra å ha saker och va även in på salongen och hälsa på tvillingarna. Kolla lite vad jag ska göra med håret.

Nu väntar grönsakssoppa och kanelknäcke.

Puss / annelie


- godmorgon, med tuch av snuva

La nyss i en tvätt och nu ska jag äta frukost. Gudars vilket fint väder det är idag. Får se om jag hinner tvätta bilen, skulle vara perfekt innan vi åker till sälen.

Nån som har kattungar? ge mig en!




Puss / annelie


- choco


Slå ett slag för choklad!

Puss / annelie


- förkyld

Jag har gått och blivit lite sjuker. Snuva och ont i halsen. Så därför får det bli en liten ligga-under-filt-och-rå-om-mig-själv-kväll. Ska nog få i mig lite mörkchoklad och kolla tv. Sitter och kllar på blåsningen, haha stackar människor. Trodde nästan att jag var med i det förut på jobbet(jag stod i kassan bredvid och hörde, tur att det inte var mig hon pratade med, hade ju dött!) Det kommer fram en tjej till kassan och säger att hon vill lämna tillbaka en BH. Det lät nått i stil med:

Kund - Jag använde den en dag och fick skavsår
Kassör - Aa fast det är ju inget skäl till att göra reklamation, det beror ju på att du valde en för liten storlek kanske.
Kund - Jaha, men det står ju faktiskt sista returdag om 2 dagar.
Kassör - Jo, men det är ju om lappen sitter kvar, gärna ett kvitto och inte använd en dag.
Kund - Får jag inte nått tillbaka?
Kassör - Nej :S
Kund - Okej, men vad ska jag göra med den här nu då?

Imorgon blire lite att göra, men ska försöka att ta det lungt med. Ska tvätta, handla, tanka och lite sådant.

Puss / annelie

- pearls for girls


Älskar detta smyckesmärke innerligt. Har ett läderarmband med ett peacemärke på. LOVE! Nästa grej jag tänker införskaffa mig blir nog den här ringen...



Åh, de har såå mycket fint.
http://www.pearlsforgirls.se/

Puss / annelie
trevligkväll

- converse

Är sugen på att köpa converse. Vet bara inte riktigt vilka...


Dessa i skin.

Eller...


De här i tyg.


Puss / annelie
???

- gynning

Igårkväll läste jag äntligen ut Carolina Gynnings bok, ego woman. Har tagit tid.. den var lite seg i början men mot slutet vart den bättre. Eller så var det min läslust som va kass innan. Den handlar i stort sätt om alla program hon har vart med i och relationer. Tyckte att ego girl va bättre om jag får säga så.



I förra veckan köpte jag hennes parfym, go girl, som jag älskar doften av. Dock vet jag inte om den håller i sig så länge, eller så är det jag som blivit "immun". Låter som jag är värsra fanet av carro, men cool är hon allt.



Nu blire jobbet till 17. See ya'

Puss / annelie


- myskväll

Ikväll var min kära vän Linda här och vi åt tacos. Kollade familjen annorlunda, asså omg å ha så många barn! nej tack! Så kollade vi även svenska h fruarna. Love Maria M............ Haha, så seg. Å mamman pratade precis likadant.
Nu ska jag hoppa i sängen och kolla ett avsnitt av oth.


Mitt kokosljus från dominaíkanska republiken, och även snäckorna där ifrån. LOVE!

Puss / annelie

- fixar dag

Idag är jag ledig, mycket skönt. Hade en del planer på saker jag skulle göra, men det har tillkommit fler. Jag skulle för det första tvätta, läste igår satt det var ledigt, men när jag kom ner i morse va de bokat minsann, så det var bara att bära upp allt igen. Jag är lite löjlig med nya saker som jag inte gjort förut, så kasnke får gå ner med martin i helgen ist :P
Sen följde jag med Alex till vetrinären, wille fick droppar i öronen.
Efter det besökte jag Ica Maxi som det numera heter. Handla lite mat, linda kmr hit ikväll och äter tacos med mig :)
Nu tänkte jag laga köttfärssås och sen ta mig en promenad till badhuset och sola lite. Sen Pump vid 16. Sen ska far förlja med mig och fylla i luft i mina däck, hoppas det inte pyser någonstans! :/ Sen skulle jag vilja åka hem en sväng och kolla om jag har fått post och tvätta bilen, men Lollo är magsjuk så det får nog bli en annan dag!
Nej, nu äre dags att sätta igång med maten så jag hinner allt jags ka göra. Ska även försöka städa lite i lägenheten.



Puss / annelie


- sun

Då har en arbetar-helg passerat och jag inväntar den lediga! :) Blir partay för jessi, kul kul :) Fan va alla börjar bli gamla. Fast vi har allt några unga och roliga år framför oss än.

Imorgon är jag ledig och jag ska nog mest bara ta de lungt. Kanske gå nån promme om det är sol och sen blire även en sväng förbi davids. Sen har jag lovat Lollo att bjuda henne på vofflor och övernattning hos martin. Det blir säkert mysigt :)

Sitter i min säng och småfryser, vill tillbaka till värmen. Men hoppas att våren snart är här :)




playan

Carpe diem
Puss / annelie


- jeans





Vad tycks om min nya klänning?

Puss / annelie