- klänning

Ja, tyvärr dök ju inte den beställda klänningen upp i brevlådan :( Så fick åka in till örebro och leta i all hast och panik. Farmor och farfar följde med mig, jättesnällt!! Hittar ingen bild på klänningen så bild får ni se från bröllopet.
Morgondagen kommer bli jättemysig tror jag. Har inte varit på bröllop då någon vän gift sig förut.. bara släkt och så.. så detta känns lite speciellt
Madde kommer och hjälper mig med frisyren och sen ska klänning, smik, smycken och skor på! :) Härliga känlsa, å massa kärlek i luften. Tääääääääääänk om vädret också kunde känna av detta. Låt solen skina!

På återseende!
Puss / annelie

- köket

Godkväll! Idag har jag hunnit med massor, känns det som, dock inte ALLT! :/ Tänk att det ska vara så svårt för timmarna att räcka till. Det är tur att man är morgonpigg iaf. så att man kommer upp. Den här veckan har jag inte direkt haft något val. Målaren har vart här vid 8 varje morgon och idag blev det färdig tapetserat. Nu ska bara hyllor och bord upp! :)

Här har ni resultatet :)



Efter det tog jag mig en promenad till solariet.. och sen tillbaka. Blev 6 km totalt! :) Hem och duscha för att sedan möta upp Pernilla på stan för lite käk! :)

Skulle börja jobba vid 16, så hann städa litegranna innan med. Känns som det är damm överallt efter målning och slipning!

När jag kom hem efter jobbet var Ida-Marie & Christoffer här och mös med kattisarna. :) Jag vet att Lakrits vill flytta till Stinavägen!!! :)

Imorgon ska Martin & jag slipa på bordsskivan och hyllorna.. så ska vi nog ha på lasyr, så det blir lite mörkare till köket.

Imorgon hoppas jag även att min klänning kommer som jag ska ha på bröllopet på lördag. Beställde den i måndags från Nelly, och den är inte här än... PANIK!!! Snälla hjälp mig att hålla alla tummar för att det kommer imorgon!!


Såhär ser den ut! :)

Nu blire natten så jag orkar upp på morgonpromenad imorgon! :)

Puss / annelie

- pw

Vart ute å gått i det fina vädret innan ett kvällspass på jobbet!



Imorgon får vi nya tapeter i köket! :) Denna blir det som fond:)



Puss / annelie

- midsommar

Hej!
Har hänt lite saker sen sist jag skrev. Har bland annat varit på resan till turkiet. Vi hade det så skönt och underbart!! Fick ladda lite batterier för en jobb och plugg sommar för min del.



En bild från när vi åt på en restaurang vid hamnen!

Dagen efter att vi hade kommit till Turkiet så födde Esther 3 små bebisar. Så farmor & farfar hade hand om dem de första 2 veckorna.



Hör av er om ni vill komma å titta på de små liven, de vill nog gärna flytta hem till dig! :)

Mamma och pappa har sålt sitt hus... känns konstigt att aldrig mer kunna komma dit, där man har växt upp. Men det blir spännande med något nytt.

Lisa har flyttat låååååååååångt ifrån mig :( Kommer nog inte se henne förrens till hösten. Men jag är superglad för hennes skull och hon kommer att få uppleva så mycket roligt!
Saknar min Anna, men henne kommer jag träffa om 3 veckor. Jippppppie <3

Martin har börjat nytt jobb i Södertälje. Hoppas han kommer trivas bra. Känns bättre och inte lika långt som Norge. Man kanske kan bli stockholmsbo ett tag?!:) Let's see....

Tror att jag ska börja på med lite kvällsmat nu. Matlådor till helgen då jag jobbar från 14 imorgon till 21 på Söndag.

Lev livet i sommar <3
Puss / annelie