- snö är härligt

Min lediga dag är jag mycket nöjd med. Jag har hunnit med mycket bra saker.
För det första gick jag upp vid 9, åt frukost och städade lite. Sen åkte jag med mamma till martin, där gjorde jag tryfflar(halva jobbet) de skulle stå i kylen i 4 timmar. Så jag bestämde mig för att göra lite viktiga saker där i mellan.
13.25 ställde jag mig i kö(jag stod som 3a :)) för att ta sprutan. 13.37 va jag sprutad och klar, ont gjorde det inte heller. Börjar dock känna mig lite öm nu.
Efter det gick jag i snö- och blåsvädret ner till stan. Polisen för att hämta mitt nya pass, som jag ska ha när jag DRAR! :) Så hoppade jag in en sväng på salongen och hälsade på mina kära vänninor.
Ringde jenny men fick inget svar. Vi hade nämligen bestämt att kanske träffas på stan. Så jag gick vidare till Kings för att se om hon var kvar där, och där var hon. Dock kunde hon inte följa med mig på stan. Den kvinnan får inte jobba ihjäl sig!!
Farmor hade beställt en bok till mig som jag hämtade ut, Carro Gs nya; Ego women :) Den ska jag läsa tonight! Sen hämtade jag även ut en ny kalender till det nya året. Ska bli ett skönt år, och bättre än 09(inte för att det har varit dåligt, men det kan alltid bli bättre!)
Sen orkade jag faktiskt inte gå hem från stan, så jag fick åka med mormor.
Hem och käka korv med bröd, exklusivt.
Sen till martin igen och fortsätta på mina tryfflar.
Vid 6 åkte jag och hälsade på min kära vän Linda B. Fick se hennes bo, mycket mysigt. Vi fikade och pratade om allt mellan himmel och jord. Mycket trevligt <3

Nu blire tv resten av kvällen och kolla bil såklart. Imorgon blire jobb igen och på kvällen julmat med sarah & co.

Puss / annelie

- monday

Då var man hemkommen från jobbet. Har kollat lite bil och ringt runt(läs pappa har) å så. Hade kollat in en skitfrän, Mazda 323, men den va såld. Nu står jag i kö på en Polo. Den verkar passa mig, dock ingen AC, men det kasnke det inte finns i så små? Det räcker med KD ;)

Nu har jag iaf. gjort mitt val. Blir HM i vår och så får vi se om det blir skola till hösten ist. Jag gillar HM :)
Så har jag fått för mig att jag vill flytta, hittat en skitfin lägenhet på blocket! :D men men det får vi se hur det blir med den saken.

Blidde ledig på onsdag ist. Då måste jag verkligen leta de sista klapparna!! Kan knappt fatta att det är jul om cirkus gurka en vecka. Martin kommer hem på lördag och är ledig i två veckor, myyyyyyyys. Dock är inte jag ledig.

På torsdag blire det kulbord hos Sarah, mysigt :P

Nu ska jag försöka göra något vettigt.

Puss / annelie

- so what

Bakat pepparkakor. Letat bil. Bäddat nytt i sängen. Myst med pojkvän. Fikat med mor och far. Söndagsångest. Letat bil. Slängt ett par ord med Jenny. Dammsugit. Försökt laddat ner VLC. Ätit oxfilé. En hel jobb vecka framför mig. Ledig på tisdag.



Attityd. träning. ge mig!

Puss / annelie


- innedag

Idag har jag inte stuckit ut huvudet en endaste minut, jo när jag hämtade tidningen iofs.
Jag har städat och pyntat lite i lägenheten.. Nu är det så mysigt så..Med röda juleljus och tomtar :)
Va tänkt att baka pepparkakor och tryfflar, men det får bli imorgon.

Martin och jag har precis ätit plankstek, Mumma!
Får nog bli en promme sen, själv lr med sällskap.

Puss / annelie

- ica maxi

Idag har jag varit på Ica Maxi med Alexandra. Handlade lite smått och gott inför julen. Just nu står julskinkan inne i ugnen. Hade även tänkt att baka lite pepparkakor och chokladtryfflar i helgen. Ska försöka att inhandla de sista klapparna också. Kommer bli så skönt att vara ledig i helgen, med tanke på att jag jobbar två helger i rad sen.
Imorgon blire nog en promme med Lisa. Ska bli jätte kul att träffa henne.

Ikväll blire Idol-mys med Martin, kanske lite glögg med.
Nej, nu ska jag kolla till skinkan.

Puss / annelie


- att välja rätt

Hur ska man veta vad man vill göra resten av livet när man bara är 20 år?
- Ingen aning, men man borde veta det nu, känner mig stressad.
Äre sjuksköterska jag vill bli? Jag tror det, men vet inte.. Var det något jag bara fick för mig? Och när jag var arbetslös växte då min "pluggarglöd"?
Jag pluggade upp matte C, inte så kul att plugga.... Fick jobb på HM och pluggarglöden försvann helt.
Nu vill jag jobba ock tjäna pengar... flytta, skaffa bil, barn och djur. Men var kommer utbildningen in i bilden?
Kan man inte "jobba upp sig"?

Usch för livet ibland. På återseende!

Puss / annelie

- happy b-day

Hinner inte riktigt med den här bloggen... jobbar jätte mycket, vilket jag INTE klagar på :D Trivs som fisken i vattnet med alla mina arbetskamrater :) Skulle vart ledig imorgon, men det blir work iaf. Skulle ha fikat med jenny också..kanske kan ta det senare.

I helgen va det party för tvillingarna, eftersom de fyller år idag :D GRATTIS! Hade en mycket rolig kväll, ett tag iaf :) Tack vänner <3




Har inget inspiration till att skriva just nu :/ men nu vet ni iaf. vad jag håller på med.

godnatt med er. jobb imorgon vid 8! :/

Puss / annelie