- inrett

Såhär blev det i vårat vitrinskåp :) En fröjd för ögat va? iaf. i mina :)



Puss / annelie

- my day

Godkväll!

Dagen började kl 8 med lite "vakna med the voice". Jag gillar starkt att morna mig till det. Och idag var herr Ulrik Munther med på ett klipp. Vilken jäkla skön röst och fin tolkning av Lady Gagas "Born this way". Super bra!
Sen vart det frukost och dusch. Göra sig lite fräsch för att möta upp Jenny & Sofia på stan för en lunch :)

Sen ut till odlingen för att lämna in min bil för lite vård ;) Sen en sväng hem till soffan och ner under filten, jättekallt ute! sen såklart tillbaka och hämta min bil. Händelserikt.se

Va inne en sväng på Kronis och handlade lite. Laga lite mat. Och nu sitter jag i soffan.
Ska kolla fuskbyggarna nu. Förstår inte folk som vågar hålla på så.

ses
Puss / annelie

- kylskåp

Vårat kylskåp gick sönder  i söndags, men det märkte jag inte riktigt förrens måndag morgon. Utan kylskåp är man rätt så handikappad, tur att det är kallt ute just nu. Fick köra hem all mat till mor & far.
Men igår fick vi ett nytt.. :)
Fick städa lite bakom det gamla kan man säga, fy!





Puss / annelie

- vårkänslor

Ujujuj vilka vårkänslor jag har. Vill plocka fram alla tunna kläder, skinnjacka, jeansjacka, converse m.m. Såklart är det allt för tidigt för detta, har ju varit rätt milt ute nu i några dagar, men nu har det frysigt på igen.
Senast igår var min bil helt igen isad och fullt med snö. Kom ju knappt in i bilen.
Men på förmiddagarna är det helt underbart med massa solsken! Längtar tills de blir lite mer barmark, för jag vill gå i easy-tones.

Snart är det helg, och det ska bli underbart.

Björn Rosenström spelar på statt på fredag. Inte bestämt att jag ska gå än, men det lockar.
Vilka ska dit?

Mamma, pappa, Lollo & mormor kmr hem från Mexico. Jag har saknat dem! Ska bli så kul att få se alla bilder, mindre kul att se ut som en blekfis brevid dem.

Martin & jag ska ta oss en sväng till örebro och kolla om vi får med oss något vitrinskåp hem! :)

Sarah kommer hem också. Så blir lunch på lördag. Love.

Sen blire massa mys med min man, eftersom vi inte träffades så mkt förra helgen.



Puss / annelie

- linköping

På lördagsmorgonen vid 7.15 drog jag till Lisa i Linköping. :)
Kom fram kvart över 9 och Lisa mötte upp mig vid statoil, för att sedan skulle vi hitta en parkering. Det var inte lätt! haha men tillslut så. Därefter fick jag för första gången kolla in hennes lya. Den var superfin. Trivdes riktigt bra där :) Jag var mega hungrig så vi tog oss en liten kaffe å frulle.

Vid 11 tog vi min bil till stan, inte direkt för att det var långt, utan för att bilen inte fick stå allt för länge där den stod. In och ut i massa affärer :)
Köpte en superfin kavaj på H&M, på rean, så det var super. Tycker inte att jag passar i kavaj, men den här var midjekort och det får mig att känna mig längre. Sen köpte jag även ett läppglans från Loreal.
En t-shirt från vero moda. Mycket nöjd.
Vi åt även lite lunch på espresso house, i form av grillad macka och en kaffe.
Sen handlade vi även lite mat till kvällen.

Väl hemma borrade vi ner oss i soffan och kollade one tree hill, somnade nästan. Eftersom vi skulle ut på kvällen så växlade vi lite mellan att laga mat och göra oss i ordning. Tacos stod på menyn.
Så kom även Lisas vän Klara och gjorde sig i ordnong med oss. Verkar vara en mycket trevlig tjej :)

Efter lite stress så var vi iaf. färdiga att gå hemifrån. Gick till en av Lisas vänner och sedan vidare till några av hennes vänner. Sen fick jag lov att prova på 2 uteställen. För det första var det mycket kö, på typ alla ställen! Så vi fick fribiljetter till Platens. Där va det dock inte så kul. så Lisa och jag mötte upp Malin och sen gick vi till NH ist. I kön träffade vi på Sara & David :) Vi dansade mega mycket innan våra trötta fötter vandrade hemåt.

Men ögonen slogs inte igen när vi kom hem. Utan då dukade vi fram resterna av tacosen. Det var sååå gott! Så kollade vi ett avsnitt av one tree hill och sen kan man säga att våra ögon skogs igen, hårt!

De slogs upp igen 9.30. Pigga och glada, ganska iaf. Efter lite frukost och ett par timmars slapp, lagade vi lite lunch och sedan tog vi oss ut på en promenad. Gick i lite butiker och vände hemåt med lite skoskav. Men luft hade vi fått! Lite tv tittande och sedan dags för våran myskväll.

Kotletter, klyftpotatis, beasås och tomat- & mozarellasallad. Mums! Film, solsidan och godis följde kvällen.
Vi kollade "I rymden finns inga känslor". Så underbart bra film. Det är ett måste att se!

Sen somnade vi ganska snabbt, för att gå upp i tid och åka hem till lilla karlskoga!
Jag har verkligen haft en toppenhelg med min fina vän<3



Puss / annelie


- sällskapsdjur

Kolla in mitt nya akvarium ;)



Puss / annelie

- att ha en vän

Idag har en av mina BÄSTA vänner flyttat ifrån stan. Det handlar tyvärr inte om 5 mil, utan 25! Jag är sååå glad för hennes skull, hoppas hon kommer att få det toppen där nere. Med nytt jobb, nya vänner(bara hon inte glömmer de gamla, såklart), och framför allt att få bo med sin pojkvän.
Sarah är en vän som jag kan prata med om precis vad jag vill, och hoppas att hon känner detsamma. Men några mil ska inte hindra oss från att fortsätta våran nära relation!
Jag hoppas att jag med kan få lära känna Jönköping, när jag är där för att hälsa på min vän.



Lycka till min älskade vän! <3

Puss / annelie