- Anna 20 år!

Gårdagen! Den började som sagt med högskoleprovet. verry long day, men trevligt hade vi, jag lisa och madde :)
på kvällen skulle anna firas, eftersom hon fyllde i förrgår.  anna jag jessica och madde började ta för oss av fruktbarheterna där i hennes kök.. hehe. sen droppade de in mer folk. Det var fan den roligaste kvällen på länge!
Vi hade fixat ett bildspel med old pics :) skitkul :) spelade musik och dansade för fullt. Så kom elina och hälsade på, kul å se dig tjejen! :)
Sen begav vi oss till statt, MYCKET folk, skitkul :) blev även ett besök på harrys med kusiner :) Träffa sarah å virre också, alltid lika roligt :) Men det var väldigt ostadigt på vissa små ben! haha.
Efter statt blev det pommes på citygrillen. Sen hem, dums i säng och ögonen slocknade på ENGÅNG!

Nu ska jag spendera de sista söndagstimmarna med love!

Puss / annelie


- shorts



De efterlängtade shortsen är äntligen inköpta :P ahha
nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig iordning för middag.
Imorgon blire högskoleprovet och 20års fest.

hatbra
Puss / annelie

- kräksjukan?

det är sååå kul att vara sjuk, INTE! Söndagsnatt drabbades jag av magsjuka, kräksjuka, magkatarr, matförgiftning... nått av de iaf. vet inte vad men... det var väl inte så grovt med kräkningar, men dagen efter så kunde jag inte ställa mig upp för jag trodde jag skulle svimma.. susade i öronen å huvudvärk. Nej fy! men nu är jag bättre, men känner mig lite konstig i magen :/ Hoppas jag känner mig helt 100 snart, har mkt på gång.. bland annat blire jobb imorgon, kort pass dock :( sen hem till älsk och säga hej & hejdå för han åker till sälen, fredag blire att gå upp tidigt för att kunna somna på kvällen...kommer även att ha släkt här för att fira pappi, sen på lördag blire högskoleprovet! :'( och på kvällen 20års fest hos anna :)

Nu har jag suttit och övat på högskoleprovet en stund, det får räcka för ett tag! ;) usch det tar verkligen kol på en.

Puss / annelie

- pictureupdate

Bilder som jag helt glömt i min kamera!
Här är lite norge bilder.



Anna hackar grönsaker till tacosen.


Soffan, Erik, TV.


Självutlösaren, jag ser väldigt tjock ut, anna love erik.


Mys, suss.

Här är en bild från förra helgen när vi va hos saradenrara :)


Lisa, Sara, Fia, Jag :)

Puss / annelie

- :S

tappa lusten!


- body jam

Helgen over. I helgen blev det inflyttningsfest hos sara, det var mysigt :) sen utgång... var väl inte så kul på statt dock :/ hoppas att det blir roligare när anna fyller, det är ju liksom lönehelg då och mer folk :)

Igår jobbade jag, 12.30-16.00, ni kan fatta att jag var helt slut efter det passet! hahah inte. Men men... då fick det bli att träna på kvällen. Body jam! :P asså kanske inte riktigt min grej... men det är nog roligare när man väl kan det... det var ganska mycket dans, typ salsa, hiphop grundsteg...
Idag blir det combat och mrl :) hoppas på bättre utvärdering där ifrån :P hihiih

see yá
puss / annelie

- home again

Nu är jag hemma från min tripp till oslo. Den var mycket trevlig. Nu ska jag och martin snart åka och handla lite kvällsmat, varma mackor och grekisk joghurt, om han kan slita sig från hockeyn vill säga.
Mamma och pappa är i sälen över helgen och för mig vankas det inflyttningsfest på lördag, FUUUUN! :D
Nu ska jag tjata på mannen om handlingen!

Puss / annelie

- norge

Liiite stressad. Har inte alltig riktigt klart än och vill i säng, med tanke på att jag ska upp vid 6! :( Ska nämligen åka till norge imorgon, det kom hastigt men det ska bli kul. Anna är ledig tis ons och ska guida mig. hha nej men jag ska söka några jobb bara. Sen ska vi ju förstås ha kul och umgås. :) Blir nog en toppen"resa".  Nu ska jag fixa de sista grejerna och sen hoppa i säng. Åker hem på tors med älsk :)



Puss / annelie

- sick

Hur kul är det och vara sjuk då tro? det SUGER! Man kan knappt hitta på nått för att man inte orkar.. och ingen träning!
:( känner hur fettet arter sig! ahha nej då, men det är booring. På onsdag går sarahs och mitt träningskort ut och vi tänkte prova en månad på träningslagret. Kan säga att jag gillar davids väldans mycket, men man förlorar ju inget på att prova en månad på träningslagret.
Helgen har bestått av sjukdom.. fredag hade jag och lova myskväll... kolla rallybrudar och åt vildsvin ;) hehe Rallybrudar var inte såå bra :(
Lördag hade jag mys hemma med familjen.. Lollo hade övernattningskamrat, de slog upp läger på mitt rum, eftersom de fixar i lollos rum. Tänkte då på de ljuva tiderna när jag själv var liten och hade övernattningkamrater.. den senaste jag hade var iaf. Lisen :) för typ en månad sen ;) hehe
Imorse kollade jag och babe på Patrik 1,5 den var väl lite rolig :) Så lämnade jag han för 4 days vid 4 typ... så åkte jag hem och somna som en stock! Nu ska jag kolla Beck, dricka kaffe och käka en kärleksmums ;) hoppas huvudvärken försvinner av kaffet!

Puss / annelie
hatetobesick

- lördagkväll

Nån som vill hitta på nått ikväll? Gärna nått stillsamt :P

Puuuuuus / annelie

- örebro

Idag har jag varit i örebro, marieberg, med min farmor. Men jag blev besviken, de hade ju verkligen inge roliga kläder.. kom iaf hem med ett par byxor och en enkel sommarklänning. Men jag skulle ha massa toppar... man får helt enkelt köpa när man finner nått! ;P nu har jag huvudvärk och ont i magen. Maten som vi åt var väldigt god, men den var banne mig inte bra för magen :( Ikväll får det bli sallad.
Jag saknar min älskade :'( FAAN!
Vart tog all sol och lycka vägen? Det är så jävla grått!



Puss / annelie