- bilstereo

Idag har jag köpt mig en bilstereo :)
Nån som kan koppla in en sådan? :P

Puss / annelie


- midsum


Lisa och jag


plockade blommor & gjorde varsin krans


tog en liten för-drink

gick världens längsta promme till jenny. Åt god mat och samtalade med lite nytt folk.


lite pics


drack vin


pussades.

Puss på alla på midsommar! / annelie

Och puss på min älskling som jag har delat 3 år med <3


- midsommar

Tagga tagga tagga.. men vart tog den stora, starka solen vägen?

Puss / annelie

- måndags fix

Idag har jag njutit av min sista lediga dag efter helgen :) Morgonen började halv 9 med ett avsnitt av desperate.
Sen lite frukost och en promme med lisa, såå skönt i solen. Efter det föjde hon med på lite kaffe, repriser på bröllopet och the hills.
Sen blev det lite disk och städ. Lunch och handling på Maxi.

Nu ska jag lägga mig ner och kolla nya beck, wiiiiiiiiiiiie :)

Dags att börja tagga inför midsommar!
Puss / annelie

- äntligen...

...kom min pojkvän hem.

...fick vicktoria och daniel varandra.

...börjar one tree hill på 5:an.

Puss / annelie

- day off

jahopp, då var det lite bloggtorka. Har fan inte haft på datorn på skitlänge känns det som. Lite update från sist då.

Fredag, hemma hos mor och far och åt lassange. MUMS. Hem och direkt i säng, lördag var det nämligen jobb från 8 som gällde. Slutade 15, och då vare bara att åka hem och städa åt mina gäster. Mina flickor var här och vi drack lite vin och tog oss sedan till statshotellet. Efter det en kall och smaklös burgare :/
Söndag var det bara att gå upp vid nio och göra sig redo för jobb till 18. Och lite tacopaj som pappa hade gjort. Sen bar det av hemåt och kollade lite despetate housewives, är på season 2 nu!!

Idag har jag varit ledig, så jag har tvättat, färgat och klippt mitt hår. Sen gick sarah och jag ner på stan och åt en sallad i solen. Och kollade såklart lite i affärer. sen hem och tvätta lite till. Och en tur på inlines med Lisen :) Vi tänkte bränna i sommar ;) Sen lite tvätt igen och disk. usch va boring, men nu är det rent och snyggt :)
Och så var jag hem till mor och far och bytte bil, min ska in på service imorgon nämligen.
Mamma följde med mig till konsum och handlade lite när jag skulle åka där ifrån. Jag har blivit så sugen på sill (för alla som har konsumkalendern vet att det är bild på det nu i juni, den sitter i mitt kök och jag går förbi X antal ggr där och blire mer och mer sugen!) Så jag köpte 3 burkar för 20 kr :) nu har jag.
Så köpte jag 4 triss och fick en skiva på köpet. kom på att jag hade glömt skrapa dem. Det får bli i morgon till frukost :)

Sen lagade jag lite kvällis och sedan en promenad med sarah och virre. Hem till sarahs föräldrar och kolla lilla kissekatten, såå söööööööööt!

                   

Nu blire nog ett avsnitt av the hills om jag hittar nått och sen sova för det är jobb i morgon som gäller.

Puss / annelie
godnatt<3

- flower

Idag gick jag upp vid 9. Åt frukost och började med mitt projekt matlådor. Gjorde köttfärsås till 5 lådor och igår gjorde jag fisk. Imorgon ska jag göra en annan gryta, så det blir massa mat i frysen. Lika bra att laga när man är ledig än att stressa när men jobbar (dessutom 3 kvällar i rad). Missar balen imorgon som jag hade velat kolla på, men ställer man inte upp när nån annan vill byta tid? Jo självklart, Ellen :)

Efter matlagningen tvättade jag upp lite handtvätt. Och sedan en promenad med Alexandra och Wille. Vi gick till frödingsparken, satt där och sola lite och kollade när Alex syster hade 5-kamp. Sen till kronis och köpte glass. Jag provade Magnum Gold. Skitgod, smakade lite som den där trippelnougat från g-bilen om ni vet?! :P

Wille gillar med glass...

Efter det gick jag hem till mig, tog cykeln till farmor, men ingen hemma där inte, så jag åkte till mor och far, ingen där hemma heller. Lider av lite sällskapssjuka nämligen :P Saknar min man, så tomt när han inte är hemma. Är väl ganska van ändå, men inte när han är såå långt borta och såå länge! Ingen hit!

Jag lagade lite mat och kollade lite avsnitt av desperete housewives, i min ensamhet. Hade tänkt sola, men det var så mulet och jag hade typ vart ute hela dagen iaf.

Sen tog jag mig en tur till apoteket och köpte MYGGA (endast 76 kr för dig som är medlem) och ögondroppar, tycker mig ha lite torra ögon ibland :/

Jag åkte sen till mor och far eftersom jag hade glömt min telefon där. Sen tog jag med mig Lollo till jysk, där jag köpte en tvättkorg. Och sen till bergslagscenter, där jag köpte en ros i kruka. Nån att prata med ni vet ;)

Nu ska jag lyssna på Lollo när hon läser engelska, jag som är såå bra på det!

Puss / annelie
missmyman



- Boten Anna

På onsdag kommer min anna hem. Det ska bli mycket trevligt!


- yyes

Gick med sarah och alex en sväng på min rast förut. Besökte indiska. Letade efter klänningen, hittade en. S. YES!



Nu är den i MIN garderob. PUSS!

Imorgon börjar jag 8. så Nu blir det ett avsnitt the hills och sen sova.
Jag saknar min älskling.



Denna bild är nästan precis ett år gammal. Jag älskar dig!

Puss / annelie
ps. på tal om yy, när börjar egentligen one tree hill igen? ds.


- summertime

Godförmiddag. Har varit på en timmas promenad med sarah i solen, UNDERBART!
Sen har jag duschat och ska göra mig klar för jobbet. Tråkigt att jobba när det är så fint väder ute, men har semester om 4 veckor, så de ska bli skönt.

 

Varför köpte jag inte denna underbara klänning från Indiska? Jättesommar fräsh jue!!

Ha en bra dag allihoppa.
Puss / annelie

- wonderful

Igår när jag jobbade gick jag över till media markt och köpte en kolsyre-maskin :) som jag har längtat! endast 299 kr, kap om jag får säga mitt. Köpte även en febertermometer för 9 kr. Inte ofta jag tar tempen direkt, men det kan kanske vara bra att ha. Glömde kolla om det fanns stegräknare. Vill veta hur mkt jag går på jobbet egentligen, ganska mkt. Nån som har någon bra?



Idag har jag jobbat 8-18, verkligen lång-pass. Fast det är skönt, för då känns det som om man hinner med en hel del.

Efter jobbet åkte jag hem till sarah och fräschade upp mig lite. Sen gick vi ner till jack's och mötte upp brudarna för att käka lite. Vissa var alkoholsugna och vissa inte. haha. Sanna och Sofie skulle på sex&the city. Jag, jennie och sarah mötte upp alexandra för att leka lite med Wille.

                   

Vid halv 10 åkte jag hemmåt, moppade lite golv och kollade sen dhw :)
Nu ska jag gå och lägga mig, för imorgon blire promenad med sarah 8.20.
Sen jobb 12-20.

Puss / annelie