- Jack

Jag måste säga att jack är min favvorestaurang :D Åt där med min babe lisa igår och man kan säga att vi avnjöt världens godaste mat. Club toast och kycklingspett, yummie.
Sen gick vi hem till lisa och kollade film, men när fia och jenny kom kollade vi inte så mycket mer, vart mest prat som det brukar!
Imorgon far lisa till italien och jag kommer sakna henne. Fast jag ska till stockholm med msartin och hans familj så det kommer bli kul.
Nu ska vi laga lite mat sen blire burken.

Puss / annelie

- OMG

Det var ett tag sen...har spenderat mycket av min tid på jobbet kan jag säga.. okej, inte allt för mkt men mer än vad jag brukar, så det blir dunderlön i juni :)
Så har jag hunnit med och vart lite arg, som vanligt, men jag har även varit glad... ja man kan säga att det inte har hänt allt för mycket... nu vet jag inte ens varför jag har skrivit ett inlägg när jag inte har nått kul att berätta! men men
Idag har jag städat och varit duktig :) så har jag varit på stan och handlat... en zebra t-shirt, som man kan ha till leggings :) å ett hårband å ett läppglas :)
Ikväll ska jag besöka lisa, my friend :) kolla film å ha mys... vi funderar på om vi ska vara onyttiga lr inte... hahaha ilands-problem!

Puss / annelie

- härlig morgon

Har ätit frulle hos lisa idag , myys de :) sen var vi ute och gick en sväng, asvarmt :O äre kvavt ute idag? Ska iaf. ta cyklen te gymme snart och köra ett easyline pass, skulle egentligen köra 18.40 ikväll, men skönt att köra tidigare :) Jävligt tråkigt att köra själv bara, men men... Ikväll blire att träffa lisen igen, vi kan inte få nog av varandras närvaro. hahaaha like you girl :) men jag har en sak att säga henne så det blir perfa :) asså det är inge skvaller om ni nu tror de :P det är bara en bra sak åt hennes lilla belly :P
Hoppas jag jag får mitt sommarschema snarast, så man kan planera in saker och ting!

Puss / annelie
missmymartin


- helgen är efterlängtad

Åh, ÄNTLIGEN. Idag var jag och tränade, som jag inte har gjort på en vecka! fy på mig, men nu äre gjort :) Blev ett BP pass och imorgon får det bli spinning, partyfedag. wiiiihooow :) Imorgon kmr även anna hem. JESS! :)
Imorgon kväll ska jag och min familj iväg till min gammelfarmor och fira henne. det ska bli trevligt, med god mat och släkten :) senare på kvällen KANSKE jag ska träffa lisa. Om jag kmr iväg från firandet vill säga.

På lördag blire utgång, wickan. Jag är överförväntan och mycket taggad faktiskt. Jag tror att det blir en GÖR trevlig kväll :)

Nu ska jag gå ner och äta min laxbit och kolla tv innan det bär av mot geologen och jobb :)
Puss / annelie


- mkt fun & mkt pengar

den här helgen har vait jättebra tkr jag. Jag ska berätta lite mer om den nån annan dag, eftersom jag inte orkar skriva så mkt mer nu. Den har iaf. bestått av partaj och jobb! :)

Puss / annelie
lovemyb.andmyg.