- McSalad Shaker

Vart iväg å tränat med Alex, såå skönt!
Sen när jag kom hem käkade jag en McSalad shaker, grekisk. Hade nog lite väl höga förhoppningr, fast den dög. Men några mer oliver kunde ni allt ha stoppat i!
Sen blire beck å sen sova, jobb imorgon!



Puss / annelie


- örebro

Lisa och jag har märkt att vi börjat bli riktigt vuxna! Vi va i örebro igår, först marieberg, där vi shoppade lite kläder. Jag köpte ett par jeans för det kände jag att jag behövde. Ett par från gina, vet inte hur de är i kvaliten, men lisa gillar dom så de borde ju vara bra. Ja, vi kom inte tomhänta där ifrån iaf. Sen åt vi på paco´s, jättegott verkligen. Jag åt burgare och lisa åt nacho tallrik, båda var supernöjda.
Sen begav vi oss till ikea, som vi typ tjatat om hela vistelsen på marieberg. då kan ni fatta att vi börjat bli vuxna. Båda köpte en massa saker till hemmet, asså tråkgrejer liksom. När tyckte man det var roligare att köpa tråk-måste-ha-grejer-till-hemmet än kläder? Aja, trevligt hade vi iaf.

Idag har det varit jobb, så skönt att ha rutiner om dagarna måste jag säga. Men imorse var jag nära på att försova mig...eller nära och nära, men jag hade tydligten inte satt klockan på ringning, men jag hade ställt den. märkligt! 06.10 vakna jag, så det var ju lagom, men liksom tänk om jag inte hade vaknat. Pinsamt att försova sig på jobb, där de räknar med en... är ju inte samma som att försova sig i skolan.

Ikväll blire nog att gå en sväng med Alex och kolla lite tv kanske :D Mys.

Puss / annelie

- när ska detta sluta

Ja, hur mycket regn finns det där uppe i det blå(läs grå)?? Jag får panik, jag vill få lite sommarfärg på kroppen, njuta av sommaren innan det blir kallt igen!
Nu har ju alla studenter gått ur skolan och ingen har haft riktigt bra väder, såklart att de skiter i det eftersom det största på många år nu hänt. Grattade min kära vän linda i onsdags och även David. De var väldigt glada, så glad som man ska vara likosm. På eftermiddagen bar det av hem till linda där hon bjöd på mat och paketöppning. På kvällningen va vi som inte tagit studenten hos sara och sen begav vi oss till brickan.


               


               


Fredagen skulle bjuda på party, men så blev det inte. Lisa och jag intog soffan och kollade film istället. Twilight, som Lisa är helt förälskad i. Det var iaf. mysigt.
Party blev det istället på lördagen, jag blev upphämtad av Alexandra vid 15 tiden. Så gick vi ner till kronis och inhandlade lite mat till kvällen. Kycklingfilé, färskpotatis, sallad och vitlöksbröd och virres vitlökssås, den det var drag i. Matan blev klar efter många om och men, och det var jättegod. Det var lite varvning med att laga mat, springa ner till kronis för att handla strumpbyxor, smink och hår, dricka lite. Efter maten var det bara att partaja fritt. Vid 20.00 skulle vi se björn rosenström, bra som vanligt! Tråkigt att det var regn bara. Men det var en toppen kväll. Senare intog vi statt, jag har aldrig sett så mycket folk där. Typ värre än juldagen, men det var så jädra kul.
Här kmr lite bilder.

               


           


Sådär nu ska jag gå ner och käka lite mat sen blire jobb!

Puss / annelie

- jöbbig helg

Helgen skulle bjuda på en helt galet kväll hos lisa... det gjorde det nog också för vissa, men inte för mig. Nej, fredag morgon ringer de och frågar om jag kan jobba helgen...... OKEJ !?  men men kmr två storslagna helgen nu framöver då jag är ledig så det blir bra! Hade jätte kul iaf. hos dig lisa! kul å träffa massa folk.
Nu blire att börja gå på schema till veckan, GÖTT! Den här veckan blir fullspäckad.
Ikväll ska vi kolla på balen, i morgon blire förflyttningsteknik, på onsdag jobb + studenten(hoppas de får fint väder!), torsdag blire jobb, fredag informationsträff + party, lördag party, söndag SLAPPARDAG!

Nu ska jag faktiskt gå ner och värma lite mat.

Puss / annelie

- stockholm

Åh helgen i stockholm var underbar. Kom dit vid 10 lördag förmiddag och åt lite smörgåsar och kaffe hos martin syster Sofia. sen bar det ut på stan en sväng... Handlade inte så mkt, en kofta från zara. Sen kollade vi även lite på stockholm marathon, jag skulle vilja kunna anmäla mig med glädje till det, men nej! Så satt vi och mös i solen vid slussen med ett varsitt glas i handen.
Sen var det bara och ta tunnelbanan hem till sofia och vila + göra sig i ordning för kvällen.
Klockan 18, spatserade jag Sofia och martin mot solna centrum där vi skulle möta deras föräldrar. sen vidare mot Norra Brunn. En helkväll med god mat och Magnus Betnér, även 3 komiker till som jag inte minns namnen på.
Sen tog vi tunnelbanan hem igen.. å såg en sprutnarkoman, asså när han gjorde det de är bäst på. Fyy ! Jag tycker att det är äckligt att se sådant, sånt som man inte är van med.
Nästa dag åt vi frukost och plockade iordning våra grejer. Sen tog vi en tur i solna centrum, där det blev lite mer inhandlat! :D
Martin köpte inlines..så jag har kommit på att jag med vill ha det! Får bli att köpa ett par.
Iaf. så åt vi foccacia, om det nu stavas så, det är i princip varma mackor, asgoda.
Sen bar det hem mot karlskoga igen!

så idag har jag träffat min kära lisa som kom hem från Italien i natt. Vi har gått igenom våra scheman och kollat när vi är lediga tillsammans å så, för nått kul ska väl vi som jobbar ha, eller?! :)

Puss / annelie
måste säga att jag är jävligt dålig på å ta kort!