- mild fiskgryta

Tina den fisk du vill använda. 600 g torsk- eller laxtärningar.
Skär 1 gul och 1 röd paprika i bitar. Skala och hacka 1 gul lök och 2 vitlöksklyftor.
Stek grönsakerna i olja i en stekgryta, tills de får lite färg.
Tillsätt 500 g krossade tomater, 2½ dl matlagningsgrädde, 1 krm cayennepeppar, 1 msk dijonsenap, 2 msk tomatpuré, 2 msk strösocker och 3 msk frysta provencalska örter.
Låt koka ca 5 minuter. Lägg i fisken, lägg på ett lock och stäng av plattan.
Låt stå ca 10 minuter. Smaka av med salt och peppar.
Servera med ris eller potatis och sallad.
 

Detta var såå gott!!
 
Puss / annelie
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback